Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.07.2024 10:41:26 - Zajac

Divíte se, že vám klesají preference?

Vždyť co jste zatím prosadili z vašeho programu? Nebo jste se aspoň snažili udělat proto, abyste se dostali do vlády? Jste neustále v opozici, a to třeba i vůči ANO, které jediné by s vámi možná potencionálně šlo do koalice. Tak proč volit stranu, která je věčně jen v opozici, kde toho moc neprosadí? Kritizovat totiž můžu sám, na to nemusím být ani politik.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Jaroslav Bachan

Odpověď

09.07.2024 11:20:42 - Mgr. Jiří Kobza
Výsledek voleb (tedy voliči)  určil, s jakou silou budeme moci pracovat ve sněmovně. V momentě, kdy je nás 20 proti 180, tak nemáme šanci něco prosadit a jediné co můžeme dělat, je upozorňovat na všechny problémy, které vládnoucí pětikoalice lidem chystá a svojí většinou hravě prosazuje. Tento stav je způsoben množstvím samozvaných instantních záchranců, kteří se jako houby po dešti objevují před volbami a úspěšně odsávají konzervativní hlasy, které potom podle stávajícího zákona přijdou vítězi voleb a těm těsně za ním. To je realita.