Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2024 11:32:46 - Sju

mír (2)

Pane Kobzo, děkuji za odpověď, i když jste mi vlastně vůbec neodpověděl na to, zda by Ukrajina měla přistoupit na podmínky Ruska, které jsem v dotazu zmiňovala? A pak také, chápu vás správně, že podle vás Ukrajinci nebojují statečně? Všichni určitě ne, řada z nich ze země raději odešla, ale jinak se podle mě brání statečně. Ještě by mě zajímalo, jakou válku jste zažil? Jinak se shodneme, že je válka hrozná a kéž by za ní pykal ten, kdo ji rozpoutal, to je ale nereálné. To mě vlastně napadá, měl by podle vás Putin nést za tuto válku odpovědnost a být odsouzen? Upřímně na mě někdy působíte tak, že Putina hájíte, to on ale může za všechny ty mrtvé na obou stranách

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2024 13:04:43 - Mgr. Jiří Kobza
Tak ještě jednou. Píšu a říkám celou dobu války, že je nezbytné vyhlásit (nějakou důvěryhodnou - na obou stranách- a dostatečně silnou mocností) příměří, aby se přestalo zabíjet a začalo se jednat. Tak totiž lidi zůstanou živí a celí. Ukrajinskou tragedii sleduji od nástupu "plynové královny" přes amerikou sponzorovaný převrat, který svrhl legálně zvoleného Juščenka, přes masakry civilistů (14.OOO mrtvých) v Donbasu. Luhansku a Doněcku roku 14 až po současný stav. V dubnu 22 byl podpis míru na dosah ruky, kdyby jednání nezastavil Boris Johnson, který přinutil Zelenského bojovat dál. Několik desítek tisíc lidí mohlo být naživu, nebýt zájmu Británie a USA aby boje vedly dál, v bláhové představě, že snad Rusko uzbrojí. Výsledek vidí každý, kdo není dostatečně zfanatizovaný protiruskou propagandou. Za válečné zločiny a zločiny proti lidskosti mají být souzeni pachatelé bez ohledu na které straně konfliktu stojí. Doufám, že tak například bude odsouzen i ten, kdo nařídil a kdo provedl útok na děti, které se koupaly na pláži v Sevastopolu.