Ing. Pavlína Nytrová

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.04.2014 13:59:48 - pavel60

Paní poslankyně

sdělte mi proč na semináři o lichvě jste rozcupovali návrh zákona z kuchyně Úsvitu proti lichvě a lichvářům. Vy jako ekonomka a členka sociálního výboru v parlamentu byste měla rozhodně bojovat s nešvarem, který ničí život mnoha lidem na severní Moravě. Zároveň prosím o vyjádření i k předcházejícímu dotazu. Byla jste zvolena za severní Moravu tak pro to také něco dělejte. V prvopočátku, alespoň odpovídejte na dotazy. Je to obyčejná lidská slušnost.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2014 13:59:50 - Ing. Pavlína Nytrová
Návrh zákona o zákazu lichvy, který předložilo hnutí Úsvit, vykazoval právní vady. Sociální demokracie pracuje na své verzi zákona, protože jde o velmi závažný problém, který vyžaduje okamžité legislativní řešení. Na druhou stranu musím zdůraznit, že naivní a nepoučitelné občany, nedokáže ochránit žádný zákon. Je tedy nutné také pracovat na zlepšení finanční gramotnosti všech občanů ČR.