Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2014 17:50:01 - klapoklidez

Nevážený pane Laudáte.

Mě opravdu nezajímá, co jste kde a kdy řekl. Pokud zmíněný článek(http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Predak-TOP-09-Laudat-Kapitalismus-muze-za-nas-blahobyt-Lide-jsou-ale-lini-a-meli-by-vic-makat-315609) neříká pravdu, měl jste jej autorizovat. Já nemám za povinnost hledat kde jste co a jak řekl. Pokud byste se veřejně vymezil k tomu článku a nepravdy v něm rozporoval, asi bych vám nepsal. Napsal jste, že "„...Lidé jsou ale líní a měli by víc makat“, přičemž jste konkrétně nespecifikoval, koho tím máte na mysli. Vaše odpověď je natolik arogantní, že vám oznamuji, že vámi pohrdám. Pohrdám vámi, jako politikem, pohrdám vámi jako občanem ČR pohrdám vámi, jako člověkem. Stejně jako vy pohrdáte lidmi, jenž vás ze svých daní platí a ještě je urážíte! Kdo si myslíte, že jste? Bůh, vyvolený? Píšete, že
"asi vám objednají psychiatra"! Vy si snad ani neuvědomujete, jak plivete na občany této země. Je mi jasné, že necháte tento dotaz smazat, protože jste příliš velký zbabělec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.