Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.05.2014 23:00:34 - pavel60

Pane poslanče

vidím, že otázky na které odpovídáte si pečlivě vybíráte. Ty choulostivé prostě přejdete..Ale s vašich odpovědi je jasné, že jste dogmatik a ideově tak zaslepený,že komunističtí politrukové vám nesahali ani po kotníky. Vaše výsledky ve volbách byly docíleny jen díky tomu, že máte společnou kandidátku se Starosty, jinak by jste dopadli o 50%.Myslím si, že jestli dojde k ukončení spolupráce tak to bude i díly negativním názorům zejména na vystoupení nejméně oblíbených politiků z řad TOP 09 mezi které rozhodně patříte i vy. Všiml jste si jaké pozdvižení vyvolala vaše vystoupení či publikované články od vás v posledním měsíci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2014 14:44:24 - Ing. František Laudát
Není ve fyzických silách na všechno reagovat. V řadě případů odpovím a následně dojde k řetězení dalších dotazů a komentářů. Nechci se dělat nějak důležitým, ale to bych opravdu musel sedět u počítače většinu dne. Čím dál méně jsem však ochoten reagovat na výhružky a hrubé nadávky. Několikrát jsem to zkoušel, ale k ničemu to nevede. Vážím si však slušných nesouhlasů s mými postoji. Na ty se v rámci časových možností pokouším odpovědět. Pokud se týká negativních ohlasů poslední dobou, jednak více vystupuji ve Sněmovně a chápu, že dost velká část lidí nechce moje názory slyšet. Dále, od jisté doby, tak 2 až 3 měsíce  mně chodí maily i ohlasy na facebook, které jsou až nápadně stejné. Podobné zkušenosti  mají i další politici. Před tím jsem dostával řadu negativních ohlasů, ale bylo jasné, že nepocházejí z jednoho zdroje. Nevím, kolik nám dnes přinášejí preferencí Starostové. Na celostátní úrovni lidé volí TOP 09, na komunální jsou asi Starostové úspěšnější.. Spíš se doplňujeme. Z celkového poslaneckého klubu 26 poslanců je pět za Starosty a nezávislé. Z volebních kampaní a dalších reálií vím, že zatím na nás Starostové určitě nedoplácejí.