ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2014 10:33:34 - pavel.zeleny

Proč Babišovi ulehčujete cestu?

Co říkáte na kauzy, které jsou teď promítány v souvislosti s ČSSD v kraji? Mám na mysli telefonáty hejtmana, odposlechy regionálních funkcionářů sociální demokracie v Břeclavi. Má strana šanci z toho vyvodit důsledky, než bude pozdě? Už teď vám odbíjí 12 hodina.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 8:52:11 - Ing. Ladislav Šincl
Dobrý den, asi myslíte současnou mediální kauzu týkají vazebně stíhaného ostravského podnikatele. Bohužel o tomto případu nemám téměř vůbec žádné informace. Tedy kromě toho co jsem se dočetl v  deníku Andreje Babiše MF Dnes. Já osobně  daného ostravského podnikatele vůbec neznám a nikdy jsem se s ním nepotkal. Tento případ je dle médií nyní v rukou policie a ta by měla konat co nejrychleji a bez ohledu o koho jde - padni komu padni.   V případě, že by policie vznesla v této souvislosti obvinění proti některému představiteli ČSSD, věřím, že na to vedení ČSSD bude adekvátně a rychle reagovat.