Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.06.2014 13:11:30 - křišťálová koule

Islám posiluje a křesťanské kostely jsou zamčené.

Dobrý den. Radikální islám se šíří a sílí, i v českých mešitách probíhají kázání na( za ) hraně zákonnosti .Křesťanské kostely jsou zavřené a kněží bůhvíkde zalezlí . Na to potřebují miliardy? Odpovědní se chovají jako tři opice-nevidí , neslyší, bojí se promluvit Jste politička i křesťanka, víte jak na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2014 16:38:12 - Mgr. Jana Volfová
 Myslím, že vím. Je třeba opravdu pečlivě dbát na dodržování zákonů naší země a vyhostit z ní každého cizince, který je dodržovat nechce. Prostě multikulturní soužití se opravdu nějak nedaří a asi to nebyl správný postup. Ale bohužel občané volí ty, co jej chtějí a co za naše peníze pomáhají těm, co nás pokud se dostanou k moci, nebudou vůbec tolerovat. Takže to, že dlouhodobě varujeme před plíživou islamizací Evropy, naši voliči ještě neberou jako velké nebezpečí. Až se probudí, možná už ženy nebudou moci volit a nevěřící budou na pranýři.