Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.02.2015 10:23:19 - Venda-jogista

můžeš mít i pravdu s tím Eurostatem.

Ale určitě víš, že nic není trvalého. Jestliže 15 zemí má dnes nějakou desetinku procenta růstu /nebo i celá procenta/, není to na pořád. Víš a dovedeš si asi představit, že tato planeta má své limity, a když bude velké procento lidí, obyvatel, okrádáno o podíl, který dává planeta všem, bez rozdílu náboženství, barvy kůže....atd. / MĚLA BY, NE?/, že ten tzv.nárůst může být jen u někoho, u některých států, bohužel a z mého pohledu, lupičských. A také, některé "rostoucí" státy zahrnou do růstu obraty z prodeje drog, prostituce.....atd., a jde to nahoru, že? Ale znáš to, Pánbůh si i s tím poradí.

Odbočím od restartu ekonomiky.

Jaký vidíš rozdíl v motivaci boje, jak bys kvalifikoval tuto motivaci u vojáků ukrajinské armády na jedné straně a na druhé straně u tzv.separatistů?

Díky za odpověď a dobře nás v Bruselu reprezentuj.
Václav Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2015 23:27:31 - Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáš Zdechovský, Ph.D., MBA
 Ahoj Vašku,díky moc za dotaz. Já u ukrajinských vojáků vidím tu vysílenost a možná i neschopnost bojovat. Ta armáda není v dobré kondici a vzdoruje velmi dobře vycvičené ruské armádě. Osobně moc nevěřím na separatisty, kteří dokáží během pár týdnů ovládnout umění bojovat lépe jak profesionální vojáci.
Díky moc a zdravím do Moravské Třebové.
Tom