MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2015 10:02:26 - MarLi

Babiš

Co říkáte na kritiku Babiše? Nemůže to ohrozit vaši spolupráci? A jak vy hodnotíte ANO? Podotýkám, že tato slova pronesl na kongresu ANO právě o ČSSD: Je to velká strana, právě taková, proti kterým jsme chtěli bojovat. Je zatížena kontroverzní minulostí a je zvyklá na nadstandardní rozhazování veřejných prostředků, kterým si kupuje své voliče.“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2015 17:26:41 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážená paní, pane,

 nepovažuji v rámci slušnosti za vhodné okopávat koaličnímu partneru kotníky. A to ani, když jde o koaličního partnera vynuceného a bezesporu by si to i zasloužil. Bylo by falešné popřít, že za ČSSD nejsou i jisté chyby. Nicméně pan Babiš vede naprosto nepřetržitou volební kampaň. Jeho 100% hlasů v tajné volbě též pro něco svědčí. Takový výsledek nedosahovali ani kandidáti Národní fronty v době totalitní. Snad se něco podobného nestane ve volbách krajských, natož parlamentních. To by i Severní Korea mohla závidět. Je však zřejmé, že mu parlamentní demokracie vadí. Veřejnost by opravdu měla zpozornět.

Ve vší úctě, ono však nejde ani tak o názor můj, prostého parlamentního pěšáka tradiční politické strany. Ten jsem si ostatně dovolil již několikrát vyslovit.  Jde spíše o to, jaký názor si na dění v ANO udělají voliči. Jak vidno, zatím jim koblihy chutnají. Já je rád nemám, nejsem na sladké. Třeba se jednou volič poté, co koblihu dojí, zamyslí nad tím, jaké má hnutí ANO po více než roce ve vládě v jednotlivých rezortech konkrétní výsledky.  K mému úžasu pan předseda hnutí v jednom svém sjezdovém vystoupení prohlásil, že pan ministr Stropnický nebo pan ministr Brabec nemají čas dělat místopředsedy ANO, protože musí jako ministři makat. Mimochodem nemyslím si, že tak činí špatně. Jak by prý to stihli, že? Zvláštní, když on sám krom velkopodnikatele stihne ještě funkci předsedy hnutí, 1. místopředsedy vlády, ministra a (dokonce financí!) i poslance.  Jistě, někdo je tažný, někdo chovný. Pro některé platí “makáme”, pro jiné “jenom kecáme”. Koho tím mám na mysli, si jistě každý doplní sám.

S úctou  jk