Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2015 15:00:47 - Arna

Média

Dobrý den, neměli by se snížit dotazy oponentům TOP 9 ? Věčně matou lidem hlavy, copak to nestačí od ČT ? Je viditelné,že oponenti nemají zájem sjednocovat národ, tam je ta chyba, kdyby jim na nás lidem záleželo,tak se budou kultivovaněji chovat, ale zde je vidět,že jsme pro ELITU lidé, kteří neumějí rozumě uvažovat, máme své zkušenosti, mladé lidi člověk dovede pochopit, nic neprožili, jsou v dnešní době doslova závislé na médiích a dokonce na přednáškách ve svých školách. Mám-li zájem o klid v naší zemi,tak to přece musím rozumnou diplomatickou cestou řešit .
O co jde panu KNÍŽETI A A top 09, ONI ROZVRACUJÍ NÁROD, NEVIDÍME, ŽE BY MĚLI 100 % PRAVDU VIDÍME, ŽE CHTĚJÍ OPĚT DO VLÁDY a umělci tomu přitakají, ne všichni. Jsou někteří dobří na jevišti, ale v reálném životě jsou naklonění mít pohodlnější život. Havel jeho prezidentování při častém alkoholu a cigaretách ,to byla jiná doba, nyní je doba hájit svůj národ, myslíte pane prezidenta, že se na vše dívám špatně ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.