Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.05.2016 21:22:35 - Riskuj

dotaz na KGB

Nejsou téměř všichni bývalí zaměstnanci někdejšího Prognostického ústavu spolupracovníky ruské KGB? Vím,že mi to asi nezodpovíte,ale až fanatická oddanost bývalému rozvědčíkovi KGB v NDR Putinovi tomu zcela jistě přinejmenším nasvědčuje. Rusko není pro nás v žádném případě žádným vzorem ani v oblasti ekonomické ,ani v oblasti politické! V té politické možná jenom pro Vás,protože i Vy máte daleko větší mocenské ambice,než Vám jasně vyplývají z Ústavy ČR.
Totéž platí i pro ČLRpouze s tím rozdílem,že ta je druhou největší ekonomikou světa,nikoliv naším vzorem.Což o Rusku neplatí vůbec,někde jsem četl,že jeho celkové HDP je srovnatelné s Itálií.EU i celý civilizovaný svět se pomocí obchodních praktik snaží bránit domácí trhy před zaplavením levnými čínskými plagiáty všeho možného i nemožného.Co,kdyby jste ,pane prezidente,využil svých "nadstandardních" známostí s prezidentem
ČLR a snažil se řešit i tyto,už pro nás
ne tak výhodné praktiky činské ekonomiky.Děkuji Vám předem za odpově

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.