Agentura MM: Aktivista Šinágl musí zaplatit Heleně Vondráčkové a jejímu týmu 1 050 000 korun

11.12.2019 16:34 | Zprávy

Krajský soud v Praze definitivně potvrdil aktivistovi Janu Šináglovi trest v podobě zaplacení částky 1 050 000 Kč za to, že veřejně lhal o zpěvačce Heleně Vondráčkové, jejímu manželovi Martinu Michalovi a dalších členech jejich týmu. Proti rozhodnutí už nemůže podat dovolání.

Agentura MM: Aktivista Šinágl musí zaplatit Heleně Vondráčkové a jejímu týmu 1 050 000 korun
Foto: agenturamm.cz
Popisek: Agentura MM

Jan Šinágl všechny jmenované pomlouval řadu let. Proti rozhodnutí soudu nižší instance se odvolal, stejně tak ti, kteří aktivistu žalovali. Vadilo jim zkrácení finančního plnění. Krajský soud ale Šináglovo odvolání zamítl.

"Takhle dopadají primitivní fanatici, kteří si myslí, že svoboda slova může obsahovat i lži, pomluvy a osočování ostatních - na rozdíl od něj slušně pracujících lidí. Tito lidé naprosto nemají žádné právo se domáhat ústavy, tito lidé jsou předurčeni k bezdomovectví a je mi líto, že tento blázen, který dokázal pomluvit půlku této republiky prolhal veškerý majetek, který nashromáždili jeho rodiče. Měl by se stydět," okomentoval situaci manažer a manažer Heleny Vondráčkové Martin Michal.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Zuzana Moravčíková byl položen dotaz

Máte zkušenosti na post hejtmanky?

Dobrý den, dočetla jsem se, že jste v zastupitelstvu KH a ještě v opozici, takže komunálem jste neprolezla. Nelíbilo se mi, že osočujete lídra za ČSSD Řiháka- je určitě lepší než vy. Jde vám o sebe nebo o ČSSD? Kdyby vám šlo o stranu, tak se přeci chováte jako politik a nepoškozujete stranu vašimi v...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DIAMO: Sociální centrum změnilo sídlo, pracoviště pro osobní kontakt s klienty zůstává zachováno

13:21 DIAMO: Sociální centrum změnilo sídlo, pracoviště pro osobní kontakt s klienty zůstává zachováno

Státní podnik DIAMO informuje o změně sídla Sociálního centra, které přešlo od 1. září 2024 organiza…