Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

28.11.2017 22:04 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: cas.cz
Popisek: Akademie věd ČR - logo

Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu. Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlí 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Martin Baxa byl položen dotaz

Hospodaření ČT

Prosadili jste zvýšení poplatků pro ČT a ČR. Jak ale vysvětlíte, že budeme platit víc, ale systém kontroly hospodaření jste ponechali tak jak je - tedy neprůhledný? Proč, když jde o veřejnou službu, z veřejných peněz, nemá veřejnost možnost nahlédnout do toho, jak se s jejich penězi nakládá? To vám ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český červený kříž: Zdravotnický personál musí být za všech okolností respektován a chráněn

7:23 Český červený kříž: Zdravotnický personál musí být za všech okolností respektován a chráněn

Dne 23. března 2025 došlo v pásmu Gazy k napadení sanitek Palestinského červeného půlměsíce (PČP), k…