Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?

28.11.2017 22:04 | Zprávy

Kvalita potravin hraje ve výživě lidí významnou roli. Přibližně jedna třetina obyvatel planety trpí tzv. skrytým hladem, což je příjem prázdných kalorií bez dostatečného množství vitaminů, minerálů a stopových prvků.

Akademie věd: Zdravé potraviny - které jsou přínosné a které škodí?
Foto: cas.cz
Popisek: Akademie věd ČR - logo

Tento fenomén přitom ohrožuje nejen chudé země, ale i Evropu. Co jsou zdravé potraviny, kterých látek v nich se máme obávat a jaké naopak prospívají našemu zdraví, vysvětlí 7. prosince 2017 odborníci na semináři Zdravé potraviny.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Tvrdíte, jak odvádíte ve sněmovně dobrou práci

Ale co přesně jste vlastně za ty roky, co ve sněmovně jste prosadili? A jak chcete naložit s tím, že váš koaliční potenciál je mizivý, takže volit vás je podle mě volit jen poslance do počtu, co stejně nic nezmění. Viz třeba váš návrh na uzákonění referenda. Kolikrát jste ho ve sněmovně třeba v tomt...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Firmy zvládly loni druhé pololetí lépe, než se čekalo. Malé podniky táhly nahoru, velké brzdil export

13:21 Hospodářská komora: Firmy zvládly loni druhé pololetí lépe, než se čekalo. Malé podniky táhly nahoru, velké brzdil export

České firmy zvládly druhé pololetí loňského roku lépe, než se očekávalo. Třetina podniků zaznamenala…