Základní suroviny pro výrobu baget se v pekařství PAUL za uplynulých 126 let od jeho založení v podstatě nezměnily – jen mouka, voda, kvasnice a trocha soli. Používáme francouzské mouky typu T65, T80 a T170 s vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Používáme, jen kvalitní přírodní suroviny.
Vedle použití kvalitních surovin dbáme při výrobě baget na dodržení léty prověřených postupů. V pekařství PAUL se nespěchá. Těsto má na vykynutí přesně tak dlouhou dobu, jakou potřebuje. Pečeme v kamenných pecích, a to několikrát denně, aby zákazník dostal své pečivo vždy čerstvé, křupavé a s nezaměnitelnou vůní.
Věděli jste, že 17. října je mezinárodní den chleba? Kupte si u nás bagetu s novou recepturou a oslavte s námi tento den. V období od 1.10. do 16.10. jsme si pro Vás připravili novinku – ochucené bagety! Jakou chuť si zamilujete? Křupavá bageta se sušenými rajčaty a olivami, s vlašskými ořechy nebo se sušenými rajčaty a ementálem. Můžete ochutnat i vícezrnnou bagetu, která je výjimečná tím, že obsahuje rozmanité množství dýňových a slunečnicových semínek, hnědý len, proso či sezam. Také suroviny do těchto speciálních druhů baget musí vyhovět mimořádně přísným požadavkům na chuť i kvalitu. Vysoko nastavenou laťku pekařství PAUL splňuje jen několik málo vybraných dodavatelů. Naším hlavním a nejdůležitějším kritériem je kvalita nikoli cena! Naši zákazníci získají v tomto období na základě předložené slevové poukázky při zakoupení jedné neplněné bagety, druhou zdarma, dle denní nabídky
Bread festival
Soutěžte s námi o chutnou odměnu!
Pro zpestření bread festivalu jsme si pro Vás připravili soutěž na sociální síti Facebook: PAUL Czech Republic, kde můžete vyhrát chutnou odměnu.
Více informací naleznete na: https://www.facebook.com/paul1889.cz a kompletní pravidla soutěže naleznete na: http://shop.paul-cz.com.
V pátek 16.října, kdy zároveň slavíme již sedmé narozeniny pekařství PAUL v ČR, dostanou navíc všichni naši zákazníci ke každému nákupu dárek.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva