Bread Festival v pekařství PAUL!

01.10.2015 15:11 | Zprávy

Vybavíte si vůni čerstvě upečeného francouzského pečiva? Nebo první jemné křupnutí při kousnutí do propečené čerstvé bagety? Ve francouzském pekařství PAUL nyní potěší vaše smysly ještě chutnější rozšířený sortiment čerstvých baget, pečených z kvalitních surovin přímo na prodejně!

Bread Festival v pekařství PAUL!
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Základní suroviny pro výrobu baget se v pekařství PAUL za uplynulých 126 let od jeho založení v podstatě nezměnily – jen mouka, voda, kvasnice a trocha soli. Používáme francouzské mouky typu T65, T80 a T170 s vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálů. Používáme, jen kvalitní přírodní suroviny.

Vedle použití kvalitních surovin dbáme při výrobě baget na dodržení léty prověřených postupů. V pekařství PAUL se nespěchá. Těsto má na vykynutí přesně tak dlouhou dobu, jakou potřebuje. Pečeme v kamenných pecích, a to několikrát denně, aby zákazník dostal své pečivo vždy čerstvé, křupavé a s nezaměnitelnou vůní.

Věděli jste, že 17. října je mezinárodní den chleba? Kupte si u nás bagetu s novou recepturou a oslavte s námi tento den. V období od 1.10. do 16.10. jsme si pro Vás připravili novinku – ochucené bagety! Jakou chuť si zamilujete? Křupavá bageta se sušenými rajčaty a olivami, s vlašskými ořechy nebo se sušenými rajčaty a ementálem. Můžete ochutnat i vícezrnnou bagetu, která je výjimečná tím, že obsahuje rozmanité množství dýňových a slunečnicových semínek, hnědý len, proso či sezam. Také suroviny do těchto speciálních druhů baget musí vyhovět mimořádně přísným požadavkům na chuť i kvalitu. Vysoko nastavenou laťku pekařství PAUL splňuje jen několik málo vybraných dodavatelů. Naším hlavním a nejdůležitějším kritériem je kvalita nikoli cena! Naši zákazníci získají v tomto období na základě předložené slevové poukázky při zakoupení jedné neplněné bagety, druhou zdarma, dle denní nabídky

 

Bread festival

Soutěžte s námi o chutnou odměnu!

 

Pro zpestření bread festivalu jsme si pro Vás připravili soutěž na sociální síti Facebook: PAUL Czech Republic, kde můžete vyhrát chutnou odměnu.

Více informací naleznete na: https://www.facebook.com/paul1889.cz a kompletní pravidla soutěže naleznete na: http://shop.paul-cz.com.

 

V pátek 16.října, kdy zároveň slavíme již sedmé narozeniny pekařství PAUL v ČR, dostanou navíc všichni naši zákazníci ke každému nákupu dárek.

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

očkování

Dobrý den, chápu vás správně, že si myslíte, že za nárůstem předčasných a náhlých úmrtí je očkování? Proti čemu přesně? Proti covidu nebo i něčemu dalšímu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: Vichřice loni poškodila na Jablunkovsku desítky tisíc stromů. A dnes je tam?

22:28 Lesy ČR: Vichřice loni poškodila na Jablunkovsku desítky tisíc stromů. A dnes je tam?

Porosty v Mostech u Jablunkova loni poškodila vichřice. Vznikla desetihektarová holá plocha. Lesy ČR…