ČEZ: Pravidelný servis fotovoltaik a tepelných čerpadel, který prodlouží jejich životnost

05.08.2024 13:28 | Tisková zpráva

Zákazníci, kterým instaloval fotovoltaiku nebo tepelné čerpadlo ČEZ Prodej, mohou nově využít servisní služby zaměřené právě na tyto technologie. Nabídka kromě každoroční důkladné kontroly a urgentních oprav zahrnuje také hlídání termínů dalšího servisu, nepřetržitou asistenční linku a garanci dostupnosti servisního technika při poruše technologie. ČEZ Prodej službami ČEZ Servis fotovoltaiky a ČEZ Servis tepelného čerpadla navazuje na svůj aktuální úspěšný produkt zaměřený na servisování plynových kotlů, který zákazníci hodnotí velmi pozitivně. Pravidelná péče přispívá k delší životnosti a zachování vysoké účinnosti technologií.

ČEZ: Pravidelný servis fotovoltaik a tepelných čerpadel, který prodlouží jejich životnost
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Technik u fotovoltaiky zkontroluje elektroinstalaci, panely i střešní konstrukci a provede diagnostiku výroby elektřiny, u tepelného čerpadla překontroluje a vyčistí vnitřní a venkovní jednotku a ověří také stav expanzní nádoby či magnetického filtru otopné soustavy. Proškolení, certifikovaní technici o provedení kontroly vystaví potvrzení a ozvou se včas s termínem dalšího pravidelného servisu. U fotovoltaiky provedou každý druhý rok elektrorevizi. Právě pravidelnost péče je klíčová pro efektivní a bezpečné fungování fotovoltaik a tepelných čerpadel, a navíc významně přispívá k jejich delší životnosti.

„Zakládáme si na tom, že našim zákazníkům nabízíme širokou paletu energetických řešení, tak aby vše, co souvisí s elektřinou či plynem, mohli řešit na jednom místě. Celkem jsme českým domácnostem nainstalovali již 17 000 fotovoltaik a tepelných čerpadel, instalací to ale pro nás nekončí. Fotovoltaické panely mohou při správné péči sloužit i třicet let, proto nyní přicházíme s nabídkou pravidelného servisování a elektrorevize. To přispěje k delšímu zachování účinnosti panelů, k včasnému odhalení případných problémů i k tomu, aby celý systém zákazníkovi dobře sloužil co nejdéle. Podobnou službu nabízíme zákazníkům ČEZ Prodej i pro tepelná čerpadla,“ uvedl generální ředitel ČEZ Prodej Tomáš Kadlec.

Služby ČEZ Servis fotovoltaiky i ČEZ Servis tepelného čerpadla si zákazník předplácí měsíčně. Kromě každoroční návštěvy servisního technika zahrnují i nepřetržitě dostupnou asistenční linku, hlídání termínů dalších kontrol a v případě poruch či havárií garanci příjezdu k opravě do 48 hodin. Podobnou službu – ČEZ Servis vytápění – poskytuje společnost již 6 let domácnostem s plynovým kotlem. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Zuzana Moravčíková byl položen dotaz

Máte zkušenosti na post hejtmanky?

Dobrý den, dočetla jsem se, že jste v zastupitelstvu KH a ještě v opozici, takže komunálem jste neprolezla. Nelíbilo se mi, že osočujete lídra za ČSSD Řiháka- je určitě lepší než vy. Jde vám o sebe nebo o ČSSD? Kdyby vám šlo o stranu, tak se přeci chováte jako politik a nepoškozujete stranu vašimi v...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Mezinárodní policejní spolupráce má svůj významný den

16:08 Policie ČR: Mezinárodní policejní spolupráce má svůj významný den

Druhý mezinárodní den policejní spolupráce se uskutečnil v pátek v prostorách Ministerstva zahraničí…