České dráhy: Na výstavu Země živitelka výhodně vlakem

19.08.2024 7:23 | Tisková zpráva

Na konci srpna se v Českých Budějovicích koná mezinárodní výstava Země živitelka. České dráhy nabízí návštěvníkům, kteří se na akci vypraví vlakem, pohodlnou, a navíc výhodnou přepravu v rámci slevy Vlak+. Cestující slevu na zpáteční jízdenku získá při aktivaci QR kódu přímo v areálu výstaviště.

České dráhy: Na výstavu Země živitelka výhodně vlakem
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Letošní jubilejní 50. ročník mezinárodní výstavy Země živitelka se na českobudějovickém výstavišti odehraje od 22. do 27. srpna 2024. Akci každoročně navštíví desítky tisíc lidí. České dráhy nabízí jako partner výstavy návštěvníkům, kteří pro cestu do jihočeské metropole využijí vlaky Českých drah, slevu na zpáteční cestu ve výši 25 % z ceny jízdenky.

Podmínkou je zakoupení jízdenky tam i zpět odkudkoli v ČR do Českých Budějovic v aplikaci Můj vlak. Pak už stačí před návratem domů u jízdenky na cestu zpět aktivovat slevu 25 % načtením QR kódu v aplikaci, tím je potvrzena účast na výstavě a sleva je načtena.

QR kód pro aktivaci jízdenky pro cestu zpět bude umístěn v zeleném informačním stánku u hlavní brány při vstupu do areálu.

Detaily k nabídce jsou dostupné ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 1 285

19:39 ČEZ číslo týdne: 1 285

1 285 pracovníků ČEZ už přispělo do mimořádné zaměstnanecké povodňové sbírky.