Croissantová sezona v pekařství PAUL

11.02.2016 16:15 | Zprávy

Hlavním trendem je snaha jíst zdravě, čerstvé kvalitní potraviny, žádné polotovary, „éčka“ ani konzervanty. Novinky z pekařství PAUL dokazují, že jíst zdravě rozhodně neznamená bez chuti a bez nápadu. Přijďte se přesvědčit a ochutnejte oblíbené plněné croissanty v novém kabátě.

Croissantová sezona v pekařství PAUL
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Croissant z Pekařství PAUL

Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Koten byl položen dotaz

Je pravda, že odmítáte označit Putina za agresora?

A čím podle vás je, když napadl Ukrajinu? A s tím, že je Zelenskyj diktátor, jak tvrdí Trump, souhlasíte? A co vůbec říkáte na mírové podmínky, které navrhuje právě Trump?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Umělá inteligence na ministerstvu

13:33 Ministerstvo spravedlnosti: Umělá inteligence na ministerstvu

Ministerstvo spravedlnosti nově využívá umělou inteligenci (AI) při plnění každodenních povinností. …