Křupavé, bohatě plněné croissanty jsou u zákazníků velmi oblíbené, proto se v pekařství PAUL rozhodli obohatit nabídku o zcela nové druhy. Originální francouzský croissant z pravého másla naplnili kvalitními čerstvými surovinami. Výsledkem je lahodná, vydatná svačina, nebo lehký oběd.
Croissant s kozím sýrem, brusinkami a rukolou skvěle propojuje chuť výrazného kozího sýra, pikantně nasládlých brusinek doplněný salátem rukola.
Croissant s opečenou slaninou a vejcem je originální variací na tradiční anglický sendvič. Vydatnou slaninu a vejce doplňuje čerstvá pažitka a křupavá slunečnicová semínka.
Croissant s uzeným lososem potěší nejen všechny milovníky této ryby, která je bohatým zdrojem zdraví prospěšných Omega 3 mastných kyselin. Kromě lososa obsahuje sezamová semínka, svěží zelenou pažitku a také vojtěšku – bylinku, považovanou už ve starověku za „matku všech medikamentů“ – prospívá srdci, vlasům i pleti, pomáhá vyrovnávat hladinu „dobrého“ a „špatného“ cholesterolu a v neposlední řadě vyniká i lahodnou chutí!
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva