InterSystems je v prestižním hodnocení SD Times 100 již čtvrtým rokem

22.08.2012 17:00 | Zprávy

Společnost InterSystems oceněna časopisem SD Times za inovace a vedoucí pozici v oblasti databázových technologií

InterSystems je v prestižním hodnocení SD Times 100 již čtvrtým rokem
Foto: InterSystems
Popisek: InterSystems

Společnost InterSystems, celosvětový poskytovatel pokročilých technologií pro převratné aplikace, oznámila, že ji časopis SD Times zařadil mezi 100 předních inovátorů v oblasti softwaru. Editoři SD Times tak ocenili společnost InterSystems ve svém každoročním hodnocení softwarového průmyslu již počtvrté za sebou.

Vedoucí editoři časopisu SD Times, vydávaného mediální společností BZ Media, každoročně pečlivě hodnotí výsledky softwarových firem v minulém kalendářním roce a vyberou 100 nejúspěšnějších společností. „Posuzujeme nabídku a renomé jednotlivých firem a soustředíme se také na to, kolik pozornosti je společnosti a jejím produktům a technologiím věnováno, jak se o nich diskutuje. Na vedoucí postavení v oblasti vývoje softwaru poukazuje řada faktorů,“ uvádějí editoři časopisu SD Times ve vydání z června 2012.

Společnost InterSystems byla oceněna v kategorii Databázové a datové nástroje (Database and Data Tools), v níž figurují společnosti „které zkrátka vědí jak na to, pokud jde o databáze a o to, jak je propojit s neustále se rozšiřujícími a proměnlivými koncovými body,“ uvádí SD Times.

„Uznání SD Times nás obzvláště těší, protože jde o nezávislé hodnocení vedoucích editorů,“ komentuje úspěch Paul Grabscheid, viceprezident InterSystems pro strategické plánování. „Usilujeme o to, abychom umožnili vývojářům softwaru vytvářet převratné aplikace, které nejen automatizují procesy, ale podstatně obohatí práci uživatelů.“

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Peníze pro manželku

Jestli se chcete vzdát části svých náhrad ve prospěch vaší ženy, proč to neuděláte? Proč jste se kvůli tomu obracel na vládu? Mě nějak uniká ta podstata, teda pokud to není jinak a nechtěl jste pro vaši ženu peníze navíc, což tvrdíte, že nechtěl. Můžete mi prosím osvětlit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy odmítají rozhodnutí Evropské komise

19:15 České dráhy odmítají rozhodnutí Evropské komise

Evropská komise ve středu oznámila, že shledala České dráhy odpovědné za porušení antimonopolních zá…