LAMA energy odloží zákazníkům zasaženým povodní platby záloh

30.09.2024 10:13 | Tisková zpráva

Český dodavatel energií, společnost LAMA energy, se rozhodl pro pružnou pomoc svým zákazníkům, kteří byli zasaženi zářijovou povodní. Zákazníci, kteří mají potvrzení od obce, že byli vyplaveni, budou mít odsunuty platby záloh o dva měsíce. Odložení plateb si mohou dojednat telefonicky na zákaznické lince, případně e-mailem.

LAMA energy odloží zákazníkům zasaženým povodní platby záloh
Foto: LAMA Energy
Popisek: LAMA Energy

„Naše společnost sídlí v Hradci nad Moravicí, který byl povodní postižen také. Velká voda bohužel zasáhla též řadu našich zaměstnanců a dobře tedy víme, jaké problémy řeší. Navíc víme, že na severu Moravy máme silný zákaznický kmen. Do doby, než zákazníci získají například plnění od pojišťoven, jim odložení plateb záloh poskytne potřebné volné finanční prostředky,“ říká Jakub Tobiáš, marketingový ředitel LAMA ENERGY GROUP.

Odložení plateb si mohou zákazníci dojednat buď na telefonní lince zákaznického servisu 800 991 199, která je v provozu ve všední dny mezi 8. a 17. hodinou, případně prostřednictvím e-mailové adresy zakaznik@lamaenergy.cz. Pro odložení záloh ze strany LAMA energy bude potřeba doložit, že zákazník byl velkou vodou zasažen.

O LAMA energy, a. s.

LAMA energy je český dodavatel zemního plynu a elektrické energie, součást firemní skupiny LAMA ENERGY GROUP s vlastní těžbou ropy a plynu na jižní Moravě. Plyn těžený v rámci skupiny pokrývá potřebu zákazníků LAMA energy přibližně z jedné pětiny. Společnost sídlí v Hradci nad Moravicí, do jejího portfolia patří domácnosti i firemní zákazníci. LAMA energy působí na českém trhu již od svého vzniku 1. 4. 2007, kdy došlo k liberalizaci odvětví. Pod tehdejším jménem LAMA INVESTMENTS začala společnost dodávat plyn velkoodběratelům a od roku 2009 i domácnostem pod značkou levnyplyn.cz. V roce 2011 firma rozšířila své portfolio i na dodávky elektřiny a expandovala na Slovensko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. et Ing. Miloš Nový byl položen dotaz

úspory

Dobrý den, tvrdíte, jak je těžké ušetřit. A můžete mi říci, jak to mají dělat běžní lidé, kterým výdaje rostou, ale mzdy jsou nízké? A nemyslíte, že by stát mohl dost ušetřit, kdyby se zeštíhlil? Nač potřebujeme tolik politiků, ministrů, úředníků atd?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Zoo Praha oslavila 65 let plemenné knihy koně Převalského a pokřtila kapybary

13:28 Zoo Praha oslavila 65 let plemenné knihy koně Převalského a pokřtila kapybary

Zoo Praha dnes oslavila své 93. narozeniny a připomněla si 65 let Mezinárodní plemenné knihy koně Př…