Na bejbypankový festival s Českou spořitelnou po roce opět do středočeské Třebovle

03.09.2014 13:24 | Zprávy

Česká spořitelna pokračuje ve spolupráci s bejbypankovou kapelou Kašpárek v rohlíku a po úspěšném nultém ročníku je i letos generálním partnerem rodinného festivalu Kefír. Pro svoje klienty Česká spořitelna připravila speciální slevu 15 % při nákupu vstupenek na místě konání festivalu. Česká spořitelna podporuje festival Kefír v rámci svého marketingového konceptu zaměřeného na rodinu.

Na bejbypankový festival s Českou spořitelnou po roce opět do středočeské Třebovle
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Česká spořitelna, ve spolupráci s pořadateli festivalu, připravila pro děti několik stánků, kde se budou moci zábavnou formou naučit, jak zacházet s penězi. K dispozici jim budou „bankomaty“ a „platební terminály“. Kromě toho mohou děti zahradničit, truhlařit, popelařit, vystupovat na pódiu, skládat písně nebo péct cookies. U stánků s atrakcemi budou dostávat za odměnu takzvané kefíky, které si v „pankomatu“ smění za drobné ceny. Z kreativního tvoření malých návštěvníků vzejdou nové lavičky, ptačí budky a základ budoucího stromořadí. Naopak zde nevzniknou nánosy odpadků, které děti nejen sesbírají, ale i roztřídí. Česká spořitelna myslí i na pohodlí návštěvníků, a to formou tzv. majáků, které budou sloužit jako úschovny věcí.

Více informací o festivalu najdete na www.festivalkefir.cz

Profil České spořitelny

Česká spořitelna je největší bankou v České republice  • Její služby využívá více než 5 milionů klientů: občané, malé a střední firmy, obce a města, financuje také velké korporace a poskytuje služby v oblasti finančních trhů • Od roku 2000 je Česká spořitelna členem Erste Group a pod touto značkou obsluhuje bonitní a korporátní klienty • Disponuje nejširší sítí poboček a bankomatů v České republice • Důležitou roli hraje také na poli inovací: byla například první bankou na českém trhu, která začala masivně vydávat bezkontaktní karty a vytvářet síť pro jejich využití  • Další zajímavé informace o České spořitelně zde.

Česká spořitelna – Zodpovědný partner společnosti

5 000 000 000 Kč jsme investovali do projektů na výrobu energie z obnovitelných zdrojů a do energeticky úsporných projektů • 1 450 000 000 Kč jsme vložili do Nadace Depositum Bonum na podporu vzdělávání v České republice • 80 000 000 Kč jsme spolu s Nadací České spořitelny v roce 2012 věnovali na obecně prospěšné projekty • 2 000 000 Kč jsme v roce 2013 rozdělili celkem 34 charitativním projektům na základě výsledků hlasování v našich dvou grantových programech pro zaměstnance a klienty • 8 000 seniorů navštívilo vzdělávací kurzy „Senioři komunikují" v 634 českých městech a obcích • 1 887 dobrovolníků se v roce 2013 zúčastnilo spořitelních Dnů pro charitu. Věnovali jsme více než 16 000 hodin práce dobrovolníků • 376 našich poboček má bezbariérový přístup a přes 250 našich bankomatů je uzpůsobeno pro obsluhu nevidomými klienty • 2 pracovní dny může každý zaměstnanec využít na obecně prospěšnou činnost díky spořitelním Dnům pro charitu • Další zajímavé informace o společenské odpovědnosti České spořitelny zde.

Profil Erste Group

Erste Group je předním poskytovatelem finančních služeb ve východní části EU  •  Zhruba 46 000 zaměstnanců poskytuje finanční služby 16,5 milionům klientů v téměř 2 900 pobočkách v 7 zemích (v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku, Chorvatsku, Srbsku) • Ke konci roku 2013 dosáhla bilanční suma skupiny Erste Group EUR 199,9 mld., čistý zisk činil EUR 61 mil. a poměr nákladů k výnosům 52,5%.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Antonín Seďa byl položen dotaz

Sobotka lhal v TV Nova, vyhodíte ho z ČSSD?

Dnes 26.5.2017 cca ve 20:10 hod. sdělil Sobotka národu, že na rozdíl od Prezidenta jednal podle pravidel. Zamlčel ale skutečnost, že porušil Koaliční smlouvu. Před půl rokem neodvolání Hermana odůvodnil právě touto smlouvou. Lhal tedy tehdy nebo dnes. Vyvodí z toho Vaše strana už konečně nějaký důsl...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

20:11 ČEZ: Prázdninová návštěvnost Temelína meziročně vzrostla

Přesně 14 610 návštěvníků zavítalo o prázdninách do Infocentra Jaderné elektrárny Temelín. Je to o t…