Pekařství Paul: TIP pekaře

31.12.2015 11:42 | Zprávy

Francouzi oslavují příchod Nového roku dobrým pitím i jídlem, často se také vzájemně navštěvují.

Pekařství Paul: TIP pekaře
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Ideálním a rychlým pohoštěním, které nikdy nezklame, jsou canapé – malé chuťovky nebo jednohubky z pravých francouzských baget, obložené kvalitními dobrotami (uzený losos, paštiky, šunka, různé druhy sýra…). Slovo canapé znamená ve francouzštině gauč – lahůdky obrazně řečeno „sedí“ na plátku bagety jako lidé na gauči. Pro větší společnost může být ale příprava canapé přece jen časově náročná. Nahraďte je lákavě upravenými obloženými mísami, ke kterým budete podávat zajímavé pečivo – třeba plátky ochuceného chleba z francouzského pekařství PAUL (v nabídce je sýrový, olivový nebo třeba dýňový). 

 

 

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marie Pošarová byl položen dotaz

zloba

souhlasím s vámi, že někteří lidé dokáží být opravdu zlý. Nemyslíte ale, že za to můžete i vy politici? Vždyť se kolikrát stačí podívat, jak se vzájemně urážíte vy, a to by jeden čekal, že budete na úrovni. A k té pomoci, je to od vás hezké, ale možná by stálo za to to nevyužít pro svůj prospěch. Kd...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR: V anketě vybere veřejnost NEJ dřevostavby Lesů ČR

19:28 Lesy ČR: V anketě vybere veřejnost NEJ dřevostavby Lesů ČR

V anketě, kterou dnes podnik zveřejnil na svém webu, může veřejnost do konce března hlasovat pro NEJ…