SYNOT TIP: Hledá se výherce 8,5 milionu korun!

05.12.2013 17:17

Správné tipy přinesly sázejícímu u SYNOT TIPu pohádkovou výhru!

SYNOT TIP: Hledá se výherce 8,5 milionu korun!
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Odvaha riskovat se mnohonásobně vyplatila sázejícímu, který koncem minulého týdne ve sběrně v Napajedlech na Zlínsku podal svůj „hokejový“ tiket. Šťastlivec, který přesně trefil 18 hokejových utkání, totiž za vložených 5 000 korun získá 8 463 000 kč!

Odvážný sázející si pro svůj tiket vybral výhradně hokejová utkání, a to v celkovém kurzu téměř 1694. Jednalo se převážně o utkání NHL, KHL a české extraligy.

Podobné tikety přitom nejsou k vidění příliš často. Trefit 18 hokejových utkání je opravdu velkým štěstím a především známkou toho, že ve sportu je všechno možné.

O tom, že mu bude osud nakloněn, totiž výherce musel pochybovat až do samotného konce. Již páteční utkání HV 71 – Farjestad, kdy tipoval výhru domácích, skončilo remízou i po prodloužení. Rozhodlo až trestné střílení.

Ani poslední zápas uvedený na tiketu pohádkové výhře zpočátku nepřál.  Zápas mezi New Jersey a Buffalem po základní hrací době skončil 0:0 a došlo na prodloužení, které směřovalo k samostatným nájezdům. Z náhodně vypadající akce rozhodl domácí Bernier, který 41 sekund před koncem zajistil svému týmu vítězství a především také našemu sázejícímu pohádkovou výhru.

Výherce se zatím o svou výhru nepřihlásil. Může tak učinit do 60 dní od podání tiketu na kterékoliv pobočce společnosti SYNOTTIP, a.s.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ bude v Ústeckém kraji investovat 100 mld. Kč do modernizace teplárenství

7:44 ČEZ bude v Ústeckém kraji investovat 100 mld. Kč do modernizace teplárenství

ČEZ představuje investiční plán pro Ústecký kraj. Do transformace a rozvoje energetiky v kraji dá do…