Chřest si v posledních letech získává stále větší oblibu. Tato křupavá sezonní zelenina samozřejmě chutná nejlépe na přelomu jara a léta, kdy se u nás sklízí. V květnu a červnu si zákazníci francouzského pekařství PAUL budou moci vychutnat čerstvý zelený chřest v několika originálních podobách.
Doporučujeme ochutnat: Croissant s humusem a zeleným chřestem, který si získal srdce zákazníků již v loňském roce. Neotřelou kombinaci lahodného chřestu s jemnou chutí humusu vlastní výroby doplňuje šťavnaté rajče, slunečnicová semínka a čerstvá řeřicha plná vitamínů. Ideální způsob, jak zdravě začít nový den!
Jarní salát se zeleným chřestem, ochucený balzamikem, představuje ideální zdravý oběd či večeři. Pořádná porce čerstvé zeleniny vám dodá vlákninu i vitamíny a další ingredience – řecký sýr feta a na čtvrtky pokrájené vejce - salát nejen chuťově obohatí, ale také vás zasytí.
Dejte si chřest pro zdraví i krásu!

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva