Společnost InterSystems je dodavatelem nejlepší platformy pro výměnu zdravotnických informací v USA

16.08.2012 11:00 | Zprávy

Společnost InterSystems, celosvětový lídr v softwaru pro propojené zdravotnictví, oznámila, že se umístila na první pozici hodnocení prodejců platforem pro výměnu zdravotnických informací ve Spojených státech.

Společnost InterSystems je dodavatelem nejlepší platformy pro výměnu zdravotnických informací v USA
Foto: InterSystems
Popisek: InterSystems

Analytická společnost IDC Health Insighs, která zprávu připravila, posuzovala kapacity a strategie 16 prodejců platforem pro výměnu zdravotnických informací. V hodnocení, jehož základními kritérii byly odhadovaný podíl na trhu a růstový potenciál, zvítězila strategická informační platforma InterSystems HealthShare™.

Podle zprávy IDC MarketScape se trh s platformami pro výměnu zdravotnických informací neustále vyvíjí a mění se i strategie pro získání federálních podpor vázaných na racionální využívání zdravotnických informačních systémů (tzv. meaningful use). Středem zájmu přestávají být snahy propojit dílčí systémy v jeden „ekosystém“ a pozornost se soustřeďuje na to, aby se data proměňovala v „akceschopné informace“, což umožní sloučit projekty zodpovědné zdravotní péče či projekty pro spolupráci ve zdravotnictví. „Racionální využití informačních systémů a prosazování strategie spolupráce v oblasti zdravotní péče bude vyžadovat, aby v organizaci fungovala výměna zdravotnických informací,“ vysvětluje Lynne A. Dunbrack, ředitelka programu Connected Health IT Strategies v IDC Health Insights, a autorka zprávy. „Schopnost využít stávající systémy a uspíšit implementaci je nejrychlejší cestou, jak získat podpory vázané na racionální využití informačních systémů ve zdravotnictví,“ dodává.

Platforma InterSystems HealthShare uspokojí jakékoli požadavky související s integrovaným zdravotnictvím. Nemocnice, integrované dodavatelské sítě (IDN) a regionální i celostátní systémy pro výměnu zdravotnických informací se díky platformě InterSystems HealthShare vypořádají s jakýmikoli požadavky souvisejícími s integrovaným zdravotnictvím, od sdílení zdravotnických dokumentů po plně integrovaný soukromý či veřejný systém pro výměnu zdravotnických informací. HealthShare těmto organizacím umožní využít jejich stávající systémy a zpracovávat velké množství dosud nevyužitých dat o pacientech v nich obsažených, což přinese zodpovědné jednání a lepší výsledky.

„Těší nás, že zpráva IDC MarketScape ocenila nejen naše strategické úsilí v oblasti propojeného zdravotnictví, ale také úzkou spolupráci se zákazníky,“ řekl Paul Grabscheid, viceprezident InterSystems pro strategické plánování. „Naším cílem je umožnit vývoj a rozsáhlou implementaci převratných řešení pro propojené zdravotnictví, která jsou pro poskytování optimální zdravotní péče tak důležitá. HealthShare nabízí plně integrovaný, celistvý pohled na data o pacientovi a umožňuje zdravotnickým profesionálům k datům přistupovat, analyzovat je a jednat podle nich přímo na místě zdravotní péče.“

„Hlavním rozdílem je, že platforma HealthShare je od samého počátku budována na technologii InterSystems a je připravena k okamžitému použití, s minimálními požadavky na interní integraci. Součástí HealthShare jsou InterSystems Ensemble, přední integrační platforma na trhu, a InterSystems Caché, vysoce výkonný databázový systém. Výkonné analytické funkce zajišťuje kombinace nástroje pro aktivní analýzu DeepSee a nástroje pro vyhledávání nestrukturovaných dat iKnow,“ uvádí se v hodnocení IDC MarketScape.

„Zákazníci u společnosti InterSystems pravidelně chválí odbornou vývojářskou práci a tým zákaznické podpory,“ uvádí dále zpráva IDC MarketScape. „Vedoucí informačních oddělení ve zdravotnictví, kteří chtějí úzce spolupracovat s prodejcem své zdravotnické informační platformy, by měli o InterSystems uvažovat. Úzká spolupráce se zákazníky je pro InterSystems důležitá a zákazníci velmi oceňují flexibilitu této společnosti.“

Více informací najdete ve zprávě Lynne A. Dunbrack „IDC MarketScape: U.S. Health Information Exchange Platform Solutions 2012 Vendor Assessment”, (Document #HI235816), červenec 2012, (http://www.idc-hi.com/getdoc.jsp?containerId=HI235830).

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Peníze pro manželku

Jestli se chcete vzdát části svých náhrad ve prospěch vaší ženy, proč to neuděláte? Proč jste se kvůli tomu obracel na vládu? Mě nějak uniká ta podstata, teda pokud to není jinak a nechtěl jste pro vaši ženu peníze navíc, což tvrdíte, že nechtěl. Můžete mi prosím osvětlit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy odmítají rozhodnutí Evropské komise

19:15 České dráhy odmítají rozhodnutí Evropské komise

Evropská komise ve středu oznámila, že shledala České dráhy odpovědné za porušení antimonopolních zá…