ÚOHS: Petr Mlsna vystoupil na konferenci o veřejném zadávání pro zaměstnance krajů

10.10.2022 7:29 | Tisková zpráva

Předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petr Mlsna dnes vystoupil s úvodním příspěvkem o aktuální problematice veřejného zadávání na dvoudenní Konferenci k problematice VZ pro „zakázkáře“ krajů 2022.

ÚOHS: Petr Mlsna vystoupil na konferenci o veřejném zadávání pro zaměstnance krajů
Foto: ÚOHS
Popisek: ÚOHS

Pořádání čtvrtého ročníku konference letos převzal Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Konference se koná ve dnech 6. – 7. října 2022 a je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců vyšších územně samosprávných celků v oblasti veřejného zadávání a na vzájemné sdílení zkušeností.

Petr Mlsna ve své prezentaci shrnul cíle dozorové činnosti Úřadu v oblasti veřejného zadávání, seznámil s rozsahem edukační a metodické podpory Úřadu, jejímž cílem je budování férového a poučeného zadavatelského i dodavatelského prostředí a věnoval se i palčivým tématům této oblasti, například zvyšování cen energií, dopravy, materiálů v případě uzavřených smluv, jejich dopadu na dobu plnění veřejné zakázky a rovněž dopadu sankcí proti Rusku a Bělorusku na oblast veřejného zadávání. Na závěr své prezentace předseda ÚOHS seznámil přítomné s vybranými rozhodnutími Úřadu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Pozemní stavitelství prohloubilo v březnu pokles produkce

13:21 Český statistický úřad: Pozemní stavitelství prohloubilo v březnu pokles produkce

Stavební produkce v březnu meziročně klesla o 8,3 %, meziměsíčně byla nižší o 7,8 %. Orientační hodn…