Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

20.10.2024 20:15 | Monitoring

Rada Ústeckého kraje ve středu 16. října rozhodla, kdo bude novým ředitelem Knihovny Ústeckého kraje. Po Janě Linhartové, která stála v čele organizace bezmála osm let, převezme vedení krajské knihovny její zástupce Michal Satrapa.

Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Od července probíhalo výběrové řízení na pozici ředitele nebo ředitelky knihovny Ústeckého kraje. Toto výběrové řízení bylo vypsáno v reakci na odstoupení Jany Linhartové, která v čele organizace byla od 1. února 2017 do 30. září letošního roku.

Ve středu 16. října Rada Ústeckého kraje rozhodla, že novým ředitelem krajské knihovny bude Michal Satrapa, jenž doposud v organizaci pracoval na pozici zástupce ředitelky. Do funkce ředitele bude Michal Satrapa jmenován od 1. listopadu letošního roku s mandátem na nadcházející dva roky.

„Jsem rád, že bylo konečně rozhodnuto a že knihovna nemusí nadále setrvávat v nejistotě, se kterou se potýkala v posledním období. Nyní bude třeba soustředit se na velké projekty a další výzvy, které nás v budoucnu čekají,“ říká budoucí ředitel Michal Satrapa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva



Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

20:15 Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

Rada Ústeckého kraje ve středu 16. října rozhodla, kdo bude novým ředitelem Knihovny Ústeckého kraje…