Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

20.10.2024 20:15 | Monitoring

Rada Ústeckého kraje ve středu 16. října rozhodla, kdo bude novým ředitelem Knihovny Ústeckého kraje. Po Janě Linhartové, která stála v čele organizace bezmála osm let, převezme vedení krajské knihovny její zástupce Michal Satrapa.

Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Ústecký kraj, logo.

Od července probíhalo výběrové řízení na pozici ředitele nebo ředitelky knihovny Ústeckého kraje. Toto výběrové řízení bylo vypsáno v reakci na odstoupení Jany Linhartové, která v čele organizace byla od 1. února 2017 do 30. září letošního roku.

Ve středu 16. října Rada Ústeckého kraje rozhodla, že novým ředitelem krajské knihovny bude Michal Satrapa, jenž doposud v organizaci pracoval na pozici zástupce ředitelky. Do funkce ředitele bude Michal Satrapa jmenován od 1. listopadu letošního roku s mandátem na nadcházející dva roky.

„Jsem rád, že bylo konečně rozhodnuto a že knihovna nemusí nadále setrvávat v nejistotě, se kterou se potýkala v posledním období. Nyní bude třeba soustředit se na velké projekty a další výzvy, které nás v budoucnu čekají,“ říká budoucí ředitel Michal Satrapa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Dobrý den paní poslankyně.

Myslíte si, že do zrušení zeleného nesmyslu ohledně provozu aut se spalovacím motorem, je jen možnost získat si pár voličů? Jenže tady nejde jen o ty auta, ale i o potravinovou soběstačnost, či ne? Vláda se začíná točit jen o nějaký kousek z toho nesmyslu, myslím si, že to jim stačit nebude. Viz to ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

20:15 Ústecký kraj: Novým ředitelem Knihovny kraje bude Michal Satrapa

Rada Ústeckého kraje ve středu 16. října rozhodla, kdo bude novým ředitelem Knihovny Ústeckého kraje…