Karolínu Peake překvapila pusa k narozeninám. John tančil s Brožovou

30.10.2011 11:26 | Zprávy

Pořádným překvapením byla obrovská kytice a pusa k narozeninám, kterou dostala Karolína Peake, místopředsedkyně vlády (VV) . Ta se zúčastnila jako členka poroty již 19. ročníku soutěže o nejsympatičtější maminku a dítě, jejíž finále Moravy a Slezska se uskutečnilo o víkendu v Ostravě.

Karolínu Peake překvapila pusa k narozeninám. John tančil s Brožovou
Foto: Martin Šimák
Popisek: Radek John a Kateřina Brožová

„Je sympatické, že se toto oblíbené klání za léta stalo především významnou charitativní akcí, kde je nejdůležitější především vztah matky a dítěte. Bylo příjemné nahlédnout do zákulisí soutěže, ovšem daleko nejvíce mne překvapila gratulace, které se mi dostalo od moderátora večera přímo na pódiu před diváky," uvedla místopředsedkyně vlády.

Ostřílený konferenciér večera Miloš Skácel, který sám také oslavoval narozeniny, totiž poté, co dostal informaci, že významný host poroty má svůj jubilejní den, obstaral kytku a postaral se o gratulaci. Bleskovou reakci ocenil i předseda poroty soutěže, bývalý novinář a známý reportér Radek John.



John: Nejde o krásu, ale harmonii

„Do Ostravy jsem nepřijel vůbec náhodou. Soutěže se účastním už od jejího prvního ročníku a líbí se mi především svým posláním, kdy vůbec nejde o krásu, ale spíše o harmonii a také tím, že se z ní vyprofilovala postupem času hlavně charitativní akce. Ovšem jak jsem se nyní přesvědčil, pořád mě dokáže ještě překvapovat," uvedl Radek John.

Narážel tak nejen na pohotovost mladého spíkra, ale i na fakt, že v dražbě o repliku korunky vítězky Hany Prášilové byl tentokrát úspěšný nikoli Moravan, ale starosta Prahy 11 Dalibor Mlejnský, který vydražením korunky vítězky přispěl na Diecézní charitu ostravsko - opavskou Mons. Františka Václava Lobkowicze, biskupa ostravsko - opavského částkou 22 000 korun.


Mlejnský pak sklidil obrovský potlesk, když korunku neodvezl do Čech, ale věnoval ji dceři vítězky malé Kristýnce. V soutěži se za předchozích 18 let vybralo na charitativní účely téměř 7 000 000 korun, především na dětské domovy, domovy pro opuštěné matky s dětmi a na zdravotnictví.

S dalším překvapením se se ctí vyrovnal bývalý novinář a současný politik John, když bez mrknutí oka nastoupil k tanci, ke kterému ho vyzvala zpěvačka Kateřina Brožová.

Psali jsme:
Nejsem urážlivá slečinka. Vicepremiérka Peake o slovech Kalouska

Foto: Martin Šimák

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Šimák

Ing. Petr Liška byl položen dotaz

Co myslíte tím tlakem pražských úřadů?

Píšete zde taky, že jste otevřený kritice, tak schválně, jsem zvědavý, co mi odpovíte. Netvrdím, že tato vláda, za kterou kopete dělá úplně vše špatně, ale kdyby si vedla dobře, jak vysvětlíte, že se většině lidí napříč regiony vede hůř a hůř, že se pro většinu z nás životní podmínky stále zhoršují?...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pomoc po povodních: Prezident Pavel nesl krabici. „Proč radši neposlal hradní stráž?“ ptá se generál

17:57 Pomoc po povodních: Prezident Pavel nesl krabici. „Proč radši neposlal hradní stráž?“ ptá se generál

Proč tentokrát při povodních masivněji nepomáhá armáda? A je správné, aby prezident osobně pomáhal v…