„Co to meleš, h*so?“ Kauza Feri se teprve rozjela. Po převozu do špitálu

30.05.2022 8:14 | Ze sítí

Reakce na zprávu o hospitalizaci a údajný pokus o sebevraždu exposlance Dominika Feriho, jenž je v současné době trestně stíhán kvůli obtěžování a znásilnění, se dosti různí. Zatímco se po sociálních sítích šíří spekulace, že šlo o „demonstrativní pokus“ a „hru na city“, zastávají se někdejšího poslance mnohé politické tváře. Že nebyl Feri zatím odsouzen, zdůrazňuje řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS). Exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) zveřejnil, že si Feri zaslouží druhou šanci. A od známého komentátora pak padlo: „Že Dominik Feri konečně vopíchal něco jinýho, než nezletilou holku proti její vůli – mě nechává naprosto klidným.“

„Co to meleš, h*so?“ Kauza Feri se teprve rozjela. Po převozu do špitálu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dominik Feri

Exposlanec TOP 09 Dominik Feri skončil v nemocnici v sobotu v podvečer a jak k případu doplnil policejní mluvčí Jan Rybanský, šlo podle prvotních informací o pokus o sebevraždu.

„Naše posádky zasahovaly u úrazu 25letého muže. Muž utrpěl středně těžká poranění a po celou dobu byl při vědomí. Po ošetření ho záchranáři převezli do nemocnice,“ řekla serveru Novinky.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Server iDnes.cz později doplnil, že šlo v případě Feriho o sebepoškození a expolitika záchranáři našli v jeho bytě s pořezaným zápěstím a břichem.

Kdo záchranáře na místo zavolal a kdo jim pomohl otevřít dveře Feriho bytu, není jasné. MF DNES s odkazem na informace od záchranářů uvedla, že volajícím nebyl pacient. Mluvčí pražských policistů Jan Rybanský následně odmítl, že by dveře bytu museli otevírat policisté. „Policie byla na místě jako asistence, kdy na základě oznámení na linku 112 byli vysláni záchranáři i policisté. Je to standardní postup, kdy například záchranáři chtějí naši asistenci, tak ji poskytneme. Z důvodu asistence při otevírání bytu to určitě nebylo,“ sdělil iDNES.cz.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: rak

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nakupuj v Polsku, ušetříš. Vysvětlení, proč českého spotřebitele lze „oholit“ víc

18:53 Nakupuj v Polsku, ušetříš. Vysvětlení, proč českého spotřebitele lze „oholit“ víc

Už jsme si zvykli, že pro některé zboží se Čechům (a nejen těm příhraničním) vyplatí zajet do soused…