„Masivní dezinformace v Rusku. Cíl? Převrat!“ Kolář z TOP 09 plánuje úder

26.02.2022 16:50 | Ze sítí

Ukrajinská krize dál postupuje, Rusko se nezaleklo ani sankcí od USA a Evropské unie. Jsou diskutovány strategie vůči ruské silové politice. Poslanec TOP 09 Ondřej Kolář nyní na twitteru přidal doporučení, jak by měl Západ vůči ruské agresi postupovat dál; jde o dezinformace.

„Masivní dezinformace v Rusku. Cíl? Převrat!“ Kolář z TOP 09 plánuje úder
Foto: TOP 09
Popisek: Poslanec Ondřej Kolář

Podle Ondřeje Koláře by západní země měly proti Rusku použít jeho vlastní zbraň. „Západ by měl teď proti Putinovi použít jeho silnou zbraň. Dezinformace. Spustit masivní dezinformační kampaně v Rusku, působit psychologicky na obyvatelstvo, na vojáky,“ píše poslanec.

Docílit by se tím mělo převratu: „Cíl? Domácí převrat. On už se nějaký Stauffenberg najde. Jen jim musíme pomoct a vytvořit podmínky,“ napsal doslova Ondřej Kolář.

Anketa

Pomůžete uprchlíkům z Ukrajiny, když to bude třeba? (od 26.2.)

6%
hlasovalo: 43369 lidí
Protiválečné protesty některých Rusů jedou naplno. Ruská policie zadržela v uplynulých dnech stovky lidí v ruských městech při protiválečných protestech, uvedl specializovaný web OVD-Info, který monitoruje policejní zásahy a publikuje seznamy zatčených.

V Moskvě policie zadržela desítky lidí, kteří protestovali či se chystali protestovat proti válce s Ukrajinou. V dalších městech často demonstrovali jen jednotlivci, dožadující se ukončení bojových operací. Protestující policie rozehnala i v Petrohradu.

Také v Praze se konají protesty, na kterých se střetávají stoupenci i odpůrci Putinovy silové politiky. Před budovou ruské ambasády v Praze v sobotu ráno kvůli protestům musela zasahovat policie. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: nab

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…