„Radikálně levicová marxistka Harrisová.“ Trumpa navštívil redaktor. Začala kanonáda

01.09.2024 20:42 | Monitoring

Donald Trump poskytl televizi Fox News rozhovor. A opřel se do své soupeřky v prezidentských volbách. „Říkám jí soudružka Kamala, protože je radikální levice. Je to radikálně levicová marxistka. Taková je. A jako marxistka zničí naši zemi.“ Zaměřil svůj pohled na migraci do USA. Ale zastavil se i u toho, že minulé prezidentské volby prohrál kvůli podvodu druhé strany.

„Radikálně levicová marxistka Harrisová.“ Trumpa navštívil redaktor. Začala kanonáda
Foto: Archiv
Popisek: Donald Trump

Redaktor Fox News navštívil republikánského kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa v jeho usedlosti v Mar-a-Lago, aby s ním probral nadcházející volby, ale i situaci v USA. A Trump se hned v úvodu bez obalu pustil do své soupeřky za Demokratickou stranu Kamaly Harrisové. Zmínil se o chystaném projektu frakování plynu v Pensylvánii, který podle něho Harrisová zastaví, pokud vyhraje volby. „Říkám jí soudružka Kamala, protože je radikální levice. Je to radikálně levicová marxistka. Taková je. A jako marxistka zničí naši zemi. V Pensylvánii k žádnému frakování nedojde,“ hrozil Trump.

Moderátora zajímalo, zda Trumpovi po pokusu o atentát Kamala Harrisová zavolala. „Ne. Nevím o tom,“ odpověděl Trump, ale doznal, že od úřadujícího prezidenta Joea Bidena telefonát obdržel.

Zmínil, že má rád televizní debaty. „Myslím, že jsem vyhrál spoustu debat, protože jinak bych nebyl prezidentem,“ řekl a dodal, že ač poslední debatu s Joem Bidenem na CNN vyhrál, cítil velkou nenávist ze strany redakce televize. „Při té poslední debatě s Joem Bidenem, myslím, že jsem odvedl velmi dobrou práci. Dali mi CNN a dali mi Dana Bashe, který vůči mně předvedl nenávist na té nejvyšší úrovni. Ostatně celá CNN je nesmírně nenávistná vůči Trumpovi,“ popsal pro Fox News zkušenost z předvolební diskuse.

Podvod ve volbách

Vrátil se i k minulým volbám, kdy Donald Trump těsně prohrál s Joem Bidenem. Trump volby označil za podvod i kvůli ututlání informací o notebooku Huntera Bidena, který byl naplněný skandálními videy, dokumenty a fotografiemi. „Právě dnes vyšlo v New York Post, že Zuckerberg naslouchal administrativě Joea Bidena a udělal vše, co mohl, aby jim pomohl, včetně schování informací o notebooku Huntera Bidena. Ten v sobě má víc kompromitujících věcí, než nám oni nyní hlásí,“ řekl Trump.

Dodal, že kdyby informace uložené v notebooku Huntera Bidena vyšly najevo už před volbami v roce 2020, rozhodně by nad Bidenem volby vyhrál. „Ve volbách by to znamenalo velký rozdíl. Takže to je volební podvod.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marian Kučera

Mgr. Marie Jílková byl položen dotaz

Zkrácené úvazky

Paní Jilková, chlubíte se podporou zkrácených úvazků. Ale nemáte dojem, že je jich u nás pořád žalostně málo? Co s tím hodláte dělat? Protože už jste u vlády dost dlouho a situace je pořád stejná. Navíc vzhledem k nízkým mzdám, s kterými také nic neděláte, se ty zkrácené úvazky až na výjimky nevypla...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Volby v měkké totalitě. Neudálost, myslí si Václav Klaus

17:42 Volby v měkké totalitě. Neudálost, myslí si Václav Klaus

Bývalý prezident Václav Klaus před nadcházejícími krajskými a senátními volbami vyzývá, aby lidé nev…