„Šílená podpora“ Harrisové: Ležícího 100letého Cartera vytáhli na světlo. Lidé zhrozeni

03.10.2024 15:40 | Monitoring

Bývalý americký prezident Jimmy Carter ve středu oslavil 100. narozeniny a po delší době se ukázal na veřejnosti. Podle jeho syna Cartera jeho narozeniny nezajímají, ale jen se těší, že v listopadu bude moci volit demokratickou kandidátku Kamalu Harrisovou. Lidé demokraty kritizují za využívání zjevně velmi nemocného Cartera v rámci prezidentské kampaně. „Ježíši, nechte toho člověka v klidu umřít,“ píší lidé.

„Šílená podpora“ Harrisové: Ležícího 100letého Cartera vytáhli na světlo. Lidé zhrozeni
Foto: Repro X
Popisek: Bývalý americký prezident Jimmy Carter slaví 100 let

Bývalý prezident Jimmy Carter včera oslavil 100. narozeniny a po dlouhé době se objevil na veřejnosti. Na jeho počest nad ním a jeho přihlížející rodinou přeletěly stíhačky americké armády. Zjevně velmi nemocný Carter ale nevypadal, že by si jejich přeletu vůbec všiml.  

Carter, který byl za Demokratickou stranu v Bílém domě v letech 1977–1981, je nejstarším žijícím prezidentem. Jeho zdravotní stav je již několik let špatný a jeho rodina ho před dvěma lety umístila do hospicové péče.

Ačkoliv už Carter s okolím moc nekomunikuje, Demokratická strana se snaží jeho odkaz využít v prezidentské kampani. Podle slov jeho syna se totiž Carter na své narozeniny ani moc netěšil, ale těší se, že bude volit Kamalu Harrisovou.

„Řekl, že mu na tom nezáleží. Jsou to prostě narozeniny. Řekl, že mu záleží na tom, aby volil Kamalu Harrisovou,“ uvedl Carterův syn.

Podobná slova měl pronést už v červnu, kdy prohlásil, že se „snaží zůstat naživu už jen proto, aby mohl volit Kamalu Harrisovou,“ jak informuje deník The Guardian.

Sama Harrisová Carterovi k narozeninám veřejně popřála.

„Všechno nejlepší, pane prezidente. Svět je mnohem lepší místo díky vašemu vedení, vaší práci, vašemu důrazu na mír, slušnost a demokracii. Přeji vám jen ty nejšťastnější narozeniny. Děkuji vám za to, jaký jste a co znamenáte pro naši zemi,“ popřála Carterovi Kamala Harrisová.

 

 

Video stařičkého Cartera, který bez jakéhokoliv zájmu sleduje přelet amerických stíhaček, spolu se slovy jeho syna o prezidentově žití jen za účelem volby Kamaly Harrisové, vyvolává kontroverze.

„Ježíši, nechte toho člověka v klidu umřít. Tohle není od jeho rodiny správné,“ stojí v jednom z příspěvků.

 

 

„Využívat ho pro hlasy demokratů až do samého konce je šílené,“ přidávají se další.

 

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Aktuálně:

Zdá se mi to, nebo se ODS tak zalekla toho, že byste se spojil s ANO, že vám je údajně nabízeno být ministrem? A ještě k celé té kolizi ve vládě. Vy už jste řekl, že jste na premiéra žádný tlak nevyvíjel, ale jak si vysvětlit, že Fiala najednou tak otočil? Nemyslíte, že by bylo na místě to vysvětlit...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 30 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Měli by ještě vykopat na Arlingtonském hřbitově, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemravní bahno , 03.10.2024 16:31:15
Kennedyho mrtvolu, vystavit a též tvrdit, že by nepochybně volil Kamalu, těm demokratům už není nic svaté. A to tvrdili o konci Brežněvovy éry, že v CCCP vládne "gerontokracie". Kdo vládne dnes v USA? Senilní Biden a starší voliči se nahání přes stoletého Cartera, který o sobě neví. Ale Kamalu by prý volil! HNUS! Hnus liberálně demokratickým světem vládne!

|  9 |  0

Další články z rubriky

„Budeme svědky představení.“ Zeman čeká výměny v čele ODS a lidovců. A zná jména

18:12 „Budeme svědky představení.“ Zeman čeká výměny v čele ODS a lidovců. A zná jména

Bývalý prezident Miloš Zeman označil výsledky krajských voleb jako jednoznačné referendum o vládě, p…