Advokátka politikům: Ženete nás k vyhubení. Zvete sem vrahy našich dětí. Vyhoďte je všechny, ať si je vezmou v USA

21.07.2016 6:41 | Zprávy

Naši politici nás vystavují nebezpečí na hranici vyhubení. A ještě by chtěli, abychom jim tleskali, píše ve svém nejnovějším blogu na serveru Aktuálně.cz advokátka Jana Zwyrtek Hamplová.

Advokátka politikům: Ženete nás k vyhubení. Zvete sem vrahy našich dětí. Vyhoďte je všechny, ať si je vezmou v USA
Foto: archiv
Popisek: Jana Zwyrtek Hamplová

Vadí jí, že se z veřejných peněz platí neziskovky, které k nám zvou „naše budoucí vrahy“. „Vrahy našich sousedů, našich dětí. Protože i tak já vnímám mrtvé Francouze a zraněné Němce. A pořád ty grázly omlouváme. A trapně je učíme, že se močí do záchodu, že je dobré se mýt, že ženy se nebijí a že znásilňovat se nemá, protože Evropanky opravdu nejsou k...y,“ píše Hamplová s tím, že migranti se tomu „musejí smát, až se za břicho popadají“. „Když vidím tam na jihu u moře dobrovolníky, jak jim dělají slouhy a služky, je mi z toho zle,“ podotýká Hamplová.

Celý text je ZDE.

Jak celou situaci řešit? „Na hranice Evropy musejí nastoupit všechny armády, které v Evropě máme. S Tureckem musí pomoci Rusko s USA dohromady. Ve vnitrozemí musíme identifikovat, shromáždit a odsunout všechny, kteří neprokážou, že jsou tu legálně. A i ty, kteří jsou tu legálně, ale máme pochybnosti, musíme této legálnosti zbavit. Bez milosti. Ať to stojí, co to stojí. Ať před sebe strkají ženy nebo děti – prostě ne. A co když Američané budou vykřikovat něco o té humanitě? Výborně – odvezme jim je tam,“ navrhuje.

Podle ní je třeba vyzvat politiky ve všech zemích, aby nás začali chránit, aby zaveleli k útoku proti všemu, „co se na nás hrne“. A politik, který to nepochopí, musí okamžitě skončit. „Na středověké způsoby totiž musí být aplikována středověká obrana. Ne novodobá evropská – ta prostě nefunguje, protože se jí ti lidé smějí. Proč si dnes v Turecku dovolí to, co si dovolí? Protože vědí, že tam nikdo nevpadne, aby těm zvěrstvům učinil přítrž. Odvolávají tam soudce, mučí vojáky, připravují hromadné popravy, a Evropa? Mlčí a tiskne muslimům obrázky o nesahání na ženy,“ píše Hamplová.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

22:30 „Hra nekončí. Pokračuje.“ Zeman se vrací. Kvůli „neschopné“ Fialově vládě

Bývalý prezident Miloš Zeman na sobotní oslavě svých 80. narozenin uvedl, že je kvůli „neschopné vlá…