Babiš s dětmi na prolejzačce. A tři hodiny se fotil

01.06.2024 17:42 | Monitoring

Expremiér Andrej Babiš (ANO) se nejprve v týdnu vydal na skákací hrad, aby se poveselil s dětmi v rámci mítinku před evropskými volbami. Dnes pak popřál dětem z prolejzaček - a to k Mezinárodnímu dni dětí.

Babiš s dětmi na prolejzačce. A tři hodiny se fotil
Foto: Reprofoto: FCB Andreje Babiše
Popisek: Andrej Babiš na dětském hřišti

„Milé děti, dnes je váš den," opakuje expremiér Andrej Babiš několikrát z dětského hřiště. „Je Den dětí, tak si ho užijte. Vemte rodiče na zmrzlinu, zapomeňte na školu! Už za měsíc budou prázdniny. Tak vám přeju, aby se vám vše vydařilo," dodal Babiš.

„To jelito Fialový ani nenapadne popřát dětem. Super," vyjádřil nejprve nespokojenost s premiérem Petrem Fialou (ODS) a následně pochvalu Babišovi jeden z uživatelů.

„Jste skvělý, vždy si jako jediný vzpomenete a dopřejete," dodal další uživatel.

Našli se však i kritici. „Ještě, že děti nemohou volit. Máš to marný dědo, ani za koblihu," píše další uživatel. „Tak jim tam nepřekážej, když mají svátek," zareagoval pak na Babišovu přítomnost na hřišti další uživatel. 

Babiš se k dětem přiblížil již v minulých dnech, kdy zavítal v rámci závěru kampaně hnutí ANO na mítink, kde byl i skákací hrad. Tam se rozhodl vyrazit právě na tuto atrakci a zaskákat si společně s dětmi. Mítink se uskutečnil na pražském Opatově ve čtvrtek, nejprve mu nepřálo počasí, ale nakonec došlo i na mamuta s medvědem, kteří byli součástí mítinku. Píše o tom server iDnes.cz.

Babiš se na mítinku také fotil s každým, kdo si řekl, a to trpělivě po celé tři hodiny. „To víte, že se s vámi vyfotím. Rád," říkal Babiš každému, kdo si o fotku požádal. Ať už šlo o děti, seniory či maminky s kočárky. Všechny pak vybízel, aby hlavně přišli k volbám. 

On sám nikam nekandiduje, podporoval tak lídryni Kláru Dostálovou, která je jedničkou kandidátky hnutí ANO. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Na rozdíl , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMivoj , 01.06.2024 19:15:09
od nutely se nemusí stydět jít mezi lidi a děti,,Neokradl potřebné, rodiče a prarodiče,, Neničil zemi arogantní neschopností,,

|  6 |  2

Další články z rubriky

Dceru obtěžují migranti. Německý ministr odhalil citlivé věci. A pak udeřil

13:07 Dceru obtěžují migranti. Německý ministr odhalil citlivé věci. A pak udeřil

Cem Özdemir, německý ministr zemědělství za stranu Zelených, se po nemalém váhání rozhodl promluvit …