Pohlreich úvodem rozhovoru uvedl, že by musel svůj výrok zrevidovat. "Stěžoval jsem si na něco, co je lepší, než je teď. Teď ještě přituhuje," poznamenal Pohlreich. Podle jeho slov nejde vyloučit, že se sbalí a skončí v gastrobyznysu. "Myslím si, že v tuhletu chvíli, aspoň z toho, co vnímám zprávy z médií, tak to bude... Jestli jsme si mysleli, že to bylo tvrdé na jaře, tak teď to bude doopravdy hustý," zmínil Pohlreich. "Nejde o nás, nebo o mně. Každý podnikání končí v okamžiku, kdy nevycházejí kupecké počty. Nemáte lidi z čeho zaplatit, a přestože jsem slyšel pár velice fundovaných výroků, jak se to má dělat správně, tak ta trojčlenka, když nefunguje, tak ten byznys je mrtvej. Já na tom nevidím nic komplikovanýho," podotkl.
Tento článek je uzamčen
Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
koronavirus
Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.
Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.
autor: vef