Herec Ben Stiller volí Harrisovou. Jenže důvod vyvolal pozdvižení

29.08.2024 19:30 | Monitoring

Herec Ben Stiller bude v listopadových volbách hlasovat pro demokratickou kandidátku Kamalu Harrisovou. Chce totiž změnu, uvedl během rozhovoru s novináři. Video rozhovoru se nyní šíří internetem, mnozí se americkému herci smějí a poukazují na to, že Kamala Harrisová je viceprezidentkou USA a jako taková je součástí současné administrativy.

Herec Ben Stiller volí Harrisovou. Jenže důvod vyvolal pozdvižení
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kamala Harrisová

Americký herec a režisér Ben Stiller známý například rolemi ve filmu Zoolander nebo Noc v muzeu, podpořil viceprezidentku Kamalu Harrisovou v její kandidatuře. Během krátkého rozhovoru, který se nyní šíří na internetu, uvedl, že její kandidatura přinesla Demokratické straně „změnu“.

„Jen jsem velmi nadšený z toho, že se posouváme kupředu, a ze vší té energie a nadšení, které je teď kolem tohoto hnutí,“ řekl Stiller v rozhovoru, který zveřejnil novinář Nicholas A. Ballasy. „Proto jsem tady, protože je čas na změnu a zdá se, že se to děje,“ dodal herec.

Na otázku, zda si Harrisová dokáže udržet svou dynamiku i po národním sjezdu Demokratické strany (DNC), Stiller odpověděl, že ano.

Samotné volby podle jeho názoru budou těsné, všichni však „mají motivaci pracovat a dosáhnout toho“. „A ona a Tim Walz jsou prostě neuvěřitelní kandidáti,“ řekl Stiller.

Mnozí se mu na internetu za jeho slova vysmáli. „Řekl, že chce změnu… LOL!!! Ona byla (Kamala Harrisová) v úřadu téměř čtyři roky,“ poukázal politický komentátor Gunther Eagleman, že Kamala Harrisová je součástí administrativy současného prezidenta Joea Bidena.

„Je to neuvěřitelné. Ben Stiller hlasuje pro Kamalu Harrisovou, protože chce změnu oproti současné administrativě a protože cítí nadšení. Parazitující mysl, která čelí smrtelné nemoci schopnosti lidského rozumu,“ napsal na X kanadský profesor Gad Saad.

„Žádná změna nebude,“ uvedl jednoduše Donald Trump Jr. „Je to doslova administrativa Bidena-Harrisové. Proč se tedy nesnažila o změnu v minulých čtyřech letech???“

 

 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Kratochvílová

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Antisemitismus a radikálové

Zdravím vás, můžete mi ukázat za poslední roky nějaké volby, v nichž neposílili populisté, radikálové a často i politici s antisemitistickými názory? Přemýšlel jste, proč tomu tak je, a jak tomu čelit? Máte dojem, že to třeba u nás tato vláda dělá? Já z ní mám někdy (spíš často) opačný dojem a přijd...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Trumpův atentátník za 67,50 Kč nabízí knihu o zabití Putina

13:09 Trumpův atentátník za 67,50 Kč nabízí knihu o zabití Putina

Rádoby atentátník na Donalda Trumpa je dokonce spisovatel. Na Amazonu se za 67,50 Kč prodává jeho kn…