Ivan Vyskočil: Azov už není fašistický? Jak h*vno a exkrement. Jiný název, ale stejně smrdí

18.08.2024 5:00 | Komentář

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Cílené tažení proti seniorům? Jsem jeden z nich a nemám pocit, že bych vyžíral tento stát. Vyhrožování, jak přijdeme o řidičský průkaz, neb prý způsobujeme nejvíce nehod?“ zamýšlí se v Nedělním ránu herec a člen Klubu 2019 Ivan Vyskočil. Přidává, co zažil na silnici, zmiňuje „vemeno z kachny“ a vzpomíná, jak jezdil náklaďákem, když byl prý „politicky nespolehlivý a byl odejit z Činoherního klubu". Nevynechal ani zvýšené poplatky pro ČT a přidal příklad o „jiném přístroji“. Servítky si nebere ve svém tradičním „PS Ivana Vyskočila“.

Ivan Vyskočil: Azov už není fašistický? Jak h*vno a exkrement. Jiný název, ale stejně smrdí
Foto: Hana Brožková
Popisek: Ivan Vyskočil

„Milí čtenáři, prázdniny se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Je to zvláštní pocit, že moje, před chvílí narozená vnučka, alespoň já mám takový pocit, jde do první třídy. Jako by ty prázdniny končily i mně,“ říká na úvod herec Ivan Vyskočil a podotýká.

„Nebudu o prázdninách prudit o všeobecně známých zprávách politických. Ačkoliv se toho za den dnes děje víc než za celý měsíc, stejně bych vám asi neřekl nic nového. Pan Fialenko se stejně chválí, na rozdíl od mínění více než 85% občanů. Ministři všeho, bez rozdílu, se stále úporně drží svých židlí, i kdyby na ně praskl sebevětší skandál. Zkrátka nic nového,“ pokyvuje.

Cílené tažení proti seniorům?

„Ale zaráží mne stále více zpráv, které se objevují v pravidelných intervalech. Je to takové cílené tažení proti seniorům. Jsem jeden z nich a nemám pocit, že bych vyžíral tento stát. Moje penze ani zdaleka nedosahuje prezentovaného průměru penzí v ČR. Ale to stálé vyhrožování, jak přijdeme o řidičský průkaz, neb prý způsobujeme nejvíce nehod. No nevím,“ zamýšlí se a přidává konkrétní příklad ze svého života.

„V současné době se pohybuji po silnicích v Českém ráji. Všude cyklistů jako máku, a tak opatrně sjíždím z mírného kopečka do nepřehledné zatáčky. Na tomto krátkém úseku mezi dvěma zatáčkami se proti mně řítí škodovka, řízená mladým „závodníkem“, který v tom nepřehledném krátkém úseku nesmyslně předjíždí. Brzda - uhnout, co nejvíce ke krajnici, ještě jsem stačil na to „vemeno z kachny“ varovně zasvítit. Dočkal jsem se též dálkových světel, zatroubení a zdviženého prostředníčku,“ žasne herec a dodává. „A už se kolem mne prořítil takový mladý ouchcapek a závodním tempem pokračoval dál. Stačilo, že bych jel jeho tempem, netlačil se až skoro do příkopu a mohl následovat čelní náraz. A pic kozu do vazu - už jsem mohl krásně navýšit statistiku seniorů nad sedmdesát, co způsobují dopravní nehody. Nebo jsem jen mohl sjet do příkopu, případně narazit do stromu a rozbít si auto. A v kronice nehod by bylo, jak další blbý dědek přes sedmdesát se neudržel na silnici a sjel mimo vozovku. A arogantní chlapec si frčel vesele dál,“ krčí rameny herec.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

svoboda slova

Souhlasím s váma, že svoboda slova není absolutní, ale myslíte, že tím, že budete lidem nařizovat, co si mají myslet a říkat nebo spíš neříkat (narážím na to, že chcete zakázat ,,špatné" názory), že to povede k něčemu pozitivnímu? Že pomáhá něco vyřešit Foltýn, který uráží každého, kdo má jiný názor...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ageismus - státem posvěcená diskriminace starších lidí, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemravní bahno , 18.08.2024 8:55:48
zveřejňování nehod důchodců s důrazem na věk zúčastněného, typické pro totalitu fašizujícího se typu, důchodce je třeba populaci zošklivit, protože jejich existence je zbytná a dokonce ohrožující - hodně vědí, pamatují, nejsou vymytí jako Šimíček a Novotný a nejde z nich udělat "kanonenfutr" ve jménu mocných. Proto snaho po zošklivění těchto "zbytných, nárokových, chléb užírajících nelidí", předzvěst horších přístupů, které nás čekají. Ta "brigáda Azov" skládající se z cherubínů a správňáckých chlapů, která NENÍ náckovský "prapor Azov", který je její součástí a prvním praporem brigády, je věc, na kterou by nepřišli ani ti největší propagandisté bývalého režimu, na to musí být debilismus nového, liberálně demokratického typu, bezostyšný, superblbý, daleko zaostávající za jakoukoli propagandou minulosti. Tragédie a katastrofa! Jsme na tom hůř, než jsme byli, jednoznačně! Zlaté dvě Štrougalovy poslední vlády, zlaté! Proto taky musel přijít havlbordel dřív, než se ukáže životaschopnost socialistického modelu osmdesátých let! Teď máme sice holou řiť, ale můžeme se podívat do Paříže jak se zdrogovaní černoši povalují ve stanech pod Eiffelovkou. No, máme, co jsme vyzvonili.

|  19 |  0

Další články z rubriky

Strany jsou výtahem k moci, což je špatně. Politika by měla být o osobnostech, říká herec Magnusek

4:44 Strany jsou výtahem k moci, což je špatně. Politika by měla být o osobnostech, říká herec Magnusek

„Fakt, že je Senát pro někoho trafikou, ukáže u každého až čas. Znám senátory, co říkají, že do úřad…