Rozumek z neziskovky po odmítnutí sirotků rozumoval v ČT: Smiřte se s tím, že migrace byla, je a bude. Když Němec znásilní Němkyni, nepíše se to!

20.09.2018 8:00 | Zprávy

Pořad 90’ na ČT24 se dnes věnoval (ne)přijetí a sporům ohledně 50 syrských dětských uprchlíků. Spor zaměstnal ve středu i Poslaneckou sněmovnu. TOP 09 však nedokázala dnes prosadit svůj apel vůči vládě, aby syrské sirotky přijala.

Rozumek z neziskovky po odmítnutí sirotků rozumoval v ČT: Smiřte se s tím, že migrace byla, je a bude. Když Němec znásilní Němkyni, nepíše se to!
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek

„Debata se neskutečně zpolitizovala. Přichází nižší počet uprchlíků než v roce 2014. Hysterie a emoce vítězí nad racionalitou,“ zmínil úvodem ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek. Přijetí 50 dětských uprchlíků je pro něj směšné v počtu tisíců uprchlíků, kteří potřebují pomoc. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Co přesně myslíte tím, že chcete stejný metr pro všechny?

V čem je podle vás nyní jiný a pro koho? A naopak, nemyslíte, že by třeba migrantům mělo být měřeno přísněji? My jim poskytujeme azyl, a když si toho neváží a páchají třeba trestnou činnost nebo přestupky, mělo by jim být podle mě měřeno přísněji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajinci přijdou do měsíce o pozici, kterou drželi dva roky. I bez boje

7:21 Ukrajinci přijdou do měsíce o pozici, kterou drželi dva roky. I bez boje

Do měsíce se stáhnou, odhaduje švédský analytik Mikael Valtersson, kdy Ukrajinci přijdou o dlouho dr…