Pekarovou natočili, jak „paří“ ve Varech. Lidé to nevydrželi

05.07.2024 12:05 | Monitoring

To se slaví, když všichni platíme. Šéfka Poslanecké sněmovny a předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová čelí na sociálních sítích vlně kritiky za to, jak si užívala na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Lidem se zvedají daně a papaláši zpívají a tančí, neberou si lidé s vládní političkou servítky. Někteří se Pekarové Adamové naopak zastali s tím, že má právo se bavit a zlidšťuje ji to.

Pekarovou natočili, jak „paří“ ve Varech. Lidé to nevydrželi
Foto: Screen: Super.cz
Popisek: Markéta Pekarová Adamová se baví na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Zahájení festivalu v Karlových Varech a následnou after party si nenechala ujít ani předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová, která dorazila v doprovodu svého manžela Tomáše Pekara.

Společně s manželem si podle všeho užila ve VIP prostorech koncert anglické hudební skupiny Kosheen, který se konal před karlovarským hotelem Thermal. Na akci byla ve velmi dobré náladě. Smála se, tancovala a zpívala si hity své oblíbené kapely, video přinesl server Super.cz.

Záležet si také nechala na svém outfitu. Na sebe si vzala dlouhé rudé šaty, stříbrné sandály na podpatku a třpytivé stříbrné psaníčko, jak zdokumentoval také web Extra.cz.

V diskusi se při pohledu na bavící se Markétu Pekarovou Adamovou lidé rozvášnili.

„Není co obdivovat. Co ve svém životě dokázala? Pár naučených frází bez vlastního názoru a jako lídr TOPky stranu poslala na okraj politického septiku,“ napsal Michal Dziura.

„Co to tu plácáte za nesmysly, to vám dali rozkazem tento článek napsat, vynášet ji do nebes, jak je krásná, jak jí to sluší. Normální lidé by ji odtamtud vyhnali,“ komentoval vládní političku František Vlček.

Ani v diskusi na Super.cz lidé Pekarovou Adamovou nešetřili.

„Přehlídka lepšolidí?“ pozastavovali se nad videem šéfky sněmovny z Karlových Varů také Jiří Šimoník.

„Dělá, co může, aby se zviditelnila,“ má jasno Jan Kotroň. „Její 2% stranu ale ty exhibice nespasí. Už zveřejnila, kolik stála ta její aktivistická cesta na Tchaj-wan? Slíbila to. Drží se Fialy – sekty Spolu. Snad už lidi pochopili, o co jim jde?!“ doplnil.

„No ať si to holka užije, po sněmovních volbách už nejspíš mezi pozvanými nebude,“ těší se Milan Pucok.

Mnozí se pohoršovali nad tím, jak si žijí politici, kteří obyčejným lidem zvyšují daně a místo zodpovědného hospodaření rozhazují peníze a jezdí se bavit do Karových Varů.

„Místo aby se stavěly dálnice, tak tady peníze z daní zdarma vykrmují státní vepřové politiky. Holt, když je to zadarmo, tak se hrnou ke žlabu socky, politici, herecký odpad, který se neuživí a je přisátý na státní cecek,“ napsal Jan Růža.

„Plebsu jsme zvýšili daně, dopustili zdražení všeho, nakydali na ně další úkoly a povinnosti ... a teď jedeme pařit do K. Varů. Holoto, přidejte, ať můžeme pít. Lidé jako Pekarová, by měli chodit kanály a ne se vystavovat na balkonech. Ale bezpáteřní člověk je dnes celebrita,“ rýpl si do Pekarové Adamové protivládní účet Fialova Drahota.

 

 

„Pekarka na KVIFF předvedla zcela ukázkové vládní papalášství,“ zněl další názor. Festival je podle něj černá díra na peníze: „Rozpočet 180 milionů. Stát, kraj a město dají 60 milionů, ČEZ 15 milionů. Partneři a instituce celkem 75 milionů. Bartoška si vyplatí 8 milionů. Za hotely, žranice a chlastačky utratí 60 milionů.“

 

 

 Pekarová Adamová ale našla mezi lidmi i zastání. Je to jenom člověk a má právo se bavit, hájí ji.

„Co je na tom špatně? Ona se nesmí bavit? Je to jenom člověk. Co děláte zrovna teď vy, který tohle píšete? Bavíte se tím, že ukazujete na někoho, kdo se baví a má radost? Bavte se taky – když to neumíte – jste duševní ubožák a dejte si prášek na spaní!!!“ rozčílil se diskutér na kritiku bavící se Pekarové Adamové v Karlových Varech.

„Je to mladá žena, tak proč by se nemohla bavit? Ta Vaše závist,“ vzkázal odpůrcům předsedkyně TOP 09 Vladimír Fišer.

„S paní Pekarovou v jejích postojích i politickém směrování hluboce nesouhlasím. Přesto, když se dívám na to video, vidím jen holku, která si chce jen trochu skočit do rytmu a při tom stále držet dekórum. Sorry jako, ale trochu mi ji to, v mých očích, zlidšťuje,“ napsal Michal Kala.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

Myslíte, že u Ústavního soudu uspějete?

Dobrý den, myslíte, že máte šanci uspět u ÚS se zrušením ustanovení konsolidačního balíčku? Zatím soud žádné obdobné stížnosti nevyhověl. A nezkoušelo už stížnost podat ANO? Na co při stížnosti spoléháte ?Co přesně vlastně chcete zrušit? A kde najdu seznam těch, co návrh také podepsali? Vidím, že od...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

chodí na akce kde to mají zadarmo a říkají si VIP, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusepepek vyskoč ze senátu , 05.07.2024 12:20:39
Oni paří z peněz daňových poplatníků

|  15 |  0

Další články z rubriky

„Proroctví se naplnilo. Francie je mrtvá.“ Temné zvěsti hned po volbách

9:40 „Proroctví se naplnilo. Francie je mrtvá.“ Temné zvěsti hned po volbách

Vítězná levicová koalice, vedená Jean-Luc Mélenchonem a tvořená Nepoddajnou Francií, Socialistickou …