Pět milionů za zvolení Zemana! U Soukupa řešili ČSSD, přišel i David Rath a někdo to zle schytal

11.10.2018 10:30 | Zprávy

Včerejším tématem pořadu Jaromír Soukup LIVE na TV Barrandov byl ústup levice z české politické scény. „Odliv voličů od levice musí být asi větší, než si myslíme, protože si ho dokonce všiml i šéf sociálních demokratů, Jan Hamáček,“ uvedl téma Jaromír Soukup lehkým rýpancem. Hosté byli opět kontroverzní, byla to Tereza Čechová za Mladé komunisty, Vladimír Franta z webu Sputnik, Radek Hlaváček z Mladých sociálních demokratů, Stanislav Grospič, místopředseda KSČM, novinář Štěpán Kotrba, jehož názory vám občas přinášíme, Jana Volfová z České suverenity a trestně stíhaný bývalý kandidát na senátora a zastupitel v Hostivicích David Rath. Otloukánkem pořadu byl Hlaváček, který schytal všechny útoky na Hamáčka, Sobotku a sociální demokracii vůbec. Hlaváček se zase trefoval do Adama B. Bartoše v publiku. „Bezvýznamný český nácek,“ komentoval mladý sociální demokrat.

Pět milionů za zvolení Zemana! U Soukupa řešili ČSSD, přišel i David Rath a někdo to zle schytal
Foto: ReproTV Barrandov
Popisek: Bývalý sociální demokraté u Jaromíra Soukupa

Hned zpočátku Soukup konstatoval, že se bude mluvit hlavně o sociální demokracii vzhledem k tomu, že na lavičkách seděli hned tři bývalí členové a jeden současný zástupce mladého křídla. Kotrba uvedl, že už se těší a Jana Volfová se málem urazila, když ji Soukup zmínil jako poslední. „Proboha, když někdo zakládal sociální demokracii a dostal do ní Miloše Zemana, tak o ní dodnes něco ví,“ ozvala se politička a bývalá poslankyně.

Soukup se přiznal, že toto nevěděl a vybídl Volfovou, ať vypráví. Volfová prohlásila, že Jozef Wagner při zakládání strany řekl, že by bylo dobré, kdyby do strany vstoupil Miloš Zeman, a Volfová za ním zašla se slovy: „Pane Zemane, pojďte do sociální demokracie, uděláme z vás předsedu.“ „My to vymysleli a Jana Volfová to zorganizovala s Jozefem Wagnerem a zbytek už byl na realizačním týmu,“ potvrdil její slova Kotrba. To, že Zemana do sociální demokracie přivedla, Volfové prý někteří členové nemohli zapomenout, a proto byla dle svých slov „zlikvidována ze sociální demokracie“.

„Ten systém byl jasný, Miloš Zeman vyžadoval práci, vyžadoval skutečně, aby ty lidi dřeli třeba 16 hodin denně, no a pak tam byli ti, co se vezli,“ svěřila se Volfová o Zemanovi. „Ti se vezli báječně, naučili se, že matka strana je odkojí, Stanislav Gross byl přesně ten typ, mladí sociální demokraté hned za to, že zvolili Zemana, si nechali dát 5 milionů, a přesně tak to bylo,“ vytahovala kostlivce předsedkyně České suverenity.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…