„Nikdo nikomu nemusí platit provizi – na rozdíl od rozvozu, při němž restauracím zůstávají velmi nízké marže. Je to mnohem jednodušší a efektivnější než to, co dělá většina restaurací teď,“ popisuje Hoang svůj nápad, jak by si restaurace mohly v tíživé době finančně přilepšit.
Sám ještě donedávna provozoval vlastní česko-vietnamskou restauraci Bohemia Café v Hanoji. Aby nepřišel kvůli vládním restrikcím nařizujícím zavření restaurací definitivně o své zisky, začal se řídit svou strategií a už několik měsíců dodává vietnamské speciality do tradičního Branického lahůdkářství.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: nab