Putin je vážně nemocný, zjistila Stehlíková. Seděl totiž rovně. Viděla to na videu

21.04.2022 16:27

Exministryně pro lidská práva, psychiatrička Džamila Stehlíková, opět přišla s přesnou diagnózou stavu ruského prezidenta Vladimira Putina. Vše potřebné zjistila z patnáctiminutového rozhovoru ruské hlavy státu s ministrem obrany Sergejem Šojguem. Podle Stehlíkové má Putin bolesti zad, bere kortikosteroidy na nádor a není v dobrém rozpoložení.

Putin je vážně nemocný, zjistila Stehlíková. Seděl totiž rovně. Viděla to na videu
Foto: Repro Kremlin.ru
Popisek: Ministr obrany Sergej Šojgu referuje Vladimiru Putinovi o dobytí Mariuopolu

Putin se podle Kremlem zveřejněného videa dnes setkal s ministrem obrany Šojguem a mimo jiné mu gratuloval k dobytí Mariupolu. Video se poté rozhodla zanalyzovat právě Džamila Stehlíková.  

„Putin při svém patnáctiminutovém setkání se Šojguem má velmi rovná záda a ani jednou nezměnil tuto nepřirozenou pózu chránící před bolestmi páteře; zřejmě má korzet a záda totálně v háji,“ všimla si Stehlíková.

„Stále bere kortikosteroidy na nádor. Je zaťatý, tenzní, paranoidní, hostilní,“ uvedla bez dalších podrobností psychiatrička.

 

 

Stehlíková se v minulosti vyjadřovala i ke zdravotním problémům současné hlavy státu Česka. V době vážných zdravotních problémů prezidenta během loňského září například prohlásila, že abstinence Miloše Zemana v nemocnici vedla k náběhu na delirium tremens, což mělo také jeho léčbu v září v Ústřední vojenské nemocnici prodloužit. „Lze předpokládat, že důvodem hospitalizace byl metabolický rozvrat v rámci alkoholické jaterní cirhózy,“ uvedla mimo jiné Stehlíková, kvůli čemuž nyní čelí žalobě Hradu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Za atentát na Fica účtuje

5:00 „Magdo Vášáryová, tak se vám to líbí?“ Ivan Vyskočil se neudržel. Za atentát na Fica účtuje

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM „Atentát na slovenského premiéra. Šokující zpráva! Média podsouvají…