Zvrhlíci, nevázaný sex, zhýralost, zvrhlé choutky, úchylky a lepkavý opruz. Toto jsme se dozvěděli o festivalu gayů Prague Pride. Kníže, Okamura či Dolejš promlouvají

09.08.2016 16:01 | Zprávy

ANKETA V pondělí byl zahájen festival homosexuálů Prague Pride, který vyvrcholí 13. srpna pochodem Prague Parade.

Zvrhlíci, nevázaný sex, zhýralost, zvrhlé choutky, úchylky a lepkavý opruz. Toto jsme se dozvěděli o festivalu gayů Prague Pride. Kníže, Okamura či Dolejš promlouvají
Foto: Hans Štembera
Popisek: Průvod hrdosti gayů, leseb, bisexuálů a transsexuálů Prague Pride centrem Prahy

ParlamentníListy.cz se dotázaly politiků, zda je podle nich vhodné, že pražská primátorka Adriana Krnáčová (ANO) jménem hlavního města Prahy převzala záštitu nad Prague Pride, kde se mimo jiné prezentují a propagují sadomasochistické a fetišistické sexuální praktiky BDSM a též „jak se orientovat v české komunitě zvrhlíků a proč jim to spolu skvěle klape“.

Jde například o akce Láska a BDSM (10. srpna) a Leather zone (11. srpna). Wikipedie uvádí, že „BDSM je pojem obecně užívaný pro širokou škálu sexuálních praktik a orientací založených na domluvě, že je jeden z partnerů nadřazen druhému. Patří sem zejména erotický sadismus, masochismus a různé formy fetišismu. Základem je absolutní oddanost a poslušnost podřízené osoby vůči dominantní a na oplátku za to podřízené osobě dominantní osoba zaručuje, že s ním bude jednat v rámci předem dohodnutých pravidel. Tato pravidla obsahují i pravidla o způsobu trestů či odměn. Tento vztah časem může přerůst i ve vztah otrokářský, tzn. že ze submisiva se dobrovolně stává otrok či otrokyně a dobrovolně se vzdává všech svých práv, což většinou bývá doloženo podepsáním tzv. otrocké smlouvy, která je submisivem dobrovolně podepsána“.

„Přední česká riggerka Edna se vázání japonské bondáže věnuje již pátým rokem a účastní se mezinárodních festivalů jak u nás, tak po celé Evropě. Její partnerka Majkelina Cat je spolumajitelkou produkce BDSM videí pro dospělé. Obě se aktivně pohybují na české BDSM scéně a o BDSM v partnerských vztazích se s návštěvníky rády podělí. Dozvíte se víc z BDSM terminologie, ale také o tom, jakým způsobem tato záliba ovlivňuje partnerské vztahy. Jaká úskalí přináší balancování mezi soukromým a pracovním životem, jak se orientovat v české komunitě zvrhlíků i proč jim to spolu skvěle klape. Vstup zdarma,“ láká pozvánka na webu Prague Pride na akci Láska a BDSM.

Dále se chystá „tradiční Leather Zone s bohatým BDSM a fetiš programem, do kterého se budete moci zapojit. Budou představeni finalisté na titul Mr. Leather ČR a zazní také přednášky o bezpečnosti BDSM. Vítáni jsou zkušení i nezkušení milovníci BDSM a fetiš“. Na Prague Pride nebudou chybět ani travesti show či hříšný tanec „dirty dancing“. 

Dotěrná propagace sexuálních menšin coby div ne jakési urozenější kasty přerostla v lepkavý opruz

Velká část politiků se záštitou pražské primátorky Adriany Krnáčové z hnutí ANO nesouhlasí. Menšiny mají být dle nich chráněny, nikoli privilegovány. A homosexualita má být tolerována, nikoli propagována. Podporu si dle nich zaslouží tradiční rodina.  

Předseda hnutí ANO a vicepremiér Andrej Babiš na dotaz nereagoval.

Neodpověděl předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Lukáš Petřík

Benefity od zaměstnavatele.

Dobrý den, paní ministryně. Můj zaměstnavatel mi v rámci benefitů nabízí měsíčně jistou částku, kterou mohu rozdělit mezi volnočasové aktivity, vzdělání, platby na e-shopech (lékárny, knížky), životní pojištění a penzijní připojištění. Pokud se rozhodnu peníze utratit za dovolenou, fitness, jazykov...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyhrajeme. Z Ruska jdou „signály“ ne podle chuti Petra Fialy

10:44 Vyhrajeme. Z Ruska jdou „signály“ ne podle chuti Petra Fialy

Překvapení, pohoršení, šok. Tak reagují mainstreamová média na výkon Joea Bidena v debatě proti Dona…