Jan Urbach: Trump - Amerika prochází temnými časy, nikdy nebyla v takovém nebezpečí

22.04.2022 21:21 | Komentář

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že současné vedení země nevyvolává ve světě respekt ani úctu, a proto byl celý svět na hranici nejnebezpečnější linie v historii, řekl 22. dubna z tribuny. z Heritage Foundation na Floridě.

Jan Urbach: Trump - Amerika prochází temnými časy, nikdy nebyla v takovém nebezpečí
Foto: Repro GBNews
Popisek: Donald Trump na CPAC 2022

„Amerika prochází temnými a složitými časy. Jsem přesvědčený, že toto období je pro naši zemi nejnebezpečnější, svět nikdy nebyl v takovém nebezpečí,“  řekl dnes Donald Trump z tribuny  Heritage Foundation na Floridě.

Bývalý šéf Bílého domu poznamenal, že Spojené státy ztratily své dřívější postavení na světové scéně a mnohé, co se ve světě děje, je toho důsledkem.  „Čína nás už nerespektuje, Írán se nás už nebojí. A hrozná speciální operace Ruska jen ukázala, za jak slabé považují naše vůdce, “shrnul Trump.

Trump před třemi dny oznámil potřebu jednání mezi Ruskem a Ukrajinou, ale pod jednou podmínkou. Podle jeho názoru nemá smysl se mezi stranami bavit, pokud neplánují dohody o řadě otázek. Dodal, že od začátku ruské speciální vojenské operace na ochranu Donbasu, jak zdůraznil Trump, se ruský prezident Vladimir Putin chová moudřeji než současné vedení USA.

V posledních dnech Donald Trump také hovoří o důvodech  růstu cen plynu, pohonných hmot a potravin. Za to vše a inflaci ve Spojených státech  může podle něho současná administrativa Joe Bidena. Trump označil Bidenovu politiku za „ vyhlášení války americké energetice “, což vede k tomu, že americkou střední třídu „drtí“ vysoké ceny plynu a potravin.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Chápete, jak někdo může ještě dnes kandidovat za STAN?

Už ten název je zavádějící. Starostové jsou ve všech stranách. Nedůvěruhodní, vedou občany do stoupy. Místo vládnutí vyvěšují na budovách jakési divné vlajky s umrlčím pytel. Co více dodat. Bylo by toho mnoho.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Joukl: Nikdy více koalice!

12:26 Zdeněk Joukl: Nikdy více koalice!

Když staří Řekové vytvářeli demokracii, tak žádné politické strany nebyly, a nebyly tím pádem ani žá…