Milan Rokytka: Politický kartel drancuje a rabuje Prahu

06.12.2013 9:39 | Zprávy

Volby do zastupitelstev Prahy se blíží a husitské tradice zavazují.

Milan Rokytka: Politický kartel drancuje a rabuje Prahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stavba pražského tunelu Blanka

Metrostav podal k rozhodčímu soudu žalobu na magistrát hlavního města Praha. Požaduje proplacení 2,155 miliardy korun za výstavbu tunelu Blanka. Sdělil mluvčí společnosti František Polák. Navíc zopakoval, že firma v sobotu přeruší práce na tomto projektu.

Partajní kartel, který po privatizačním puči vysává naší republiku a její hlavní město, plně prokázal svou nedemokratičnost a nezpůsobilost spravovat obecní záležitosti, shodují se občanské iniciativy a komunisté, kteří do magistrátních voleb nominovali šéfredaktora TOP Týdeníku Občanské Právo, zkušeného ekonomického novináře, aby účinně hájil zájmy obyvatel Prahy. Rokytka nominaci přijal. "Rokytka a Praha patří k sobě už po staletí, moji předci se účastnili husitského hnutí a museli později utéci na Slovensko před zlobou a mstou zeměpánů. Ale jsme zpět. Společně vymeteme špínu nejen z ulice, bude čistá i radnice. Doufám, že policie se nenechá rozladit tahanicemi kolem prezidentů, začne konat a pánové Hudeček nebo Bém skončí v teplácích," dodal s úsměvem. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Rokytka - profil

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

12:16 Zdeněk Jemelík: Jak mě navštívil hacker

Každého autora potěší, když někdo jeho článek pochválí. Mé články ale často čtenáře štvou.