Važený pane premiére,
jsem chirurg ve výslužbě a za svou padesátiletou praxi ve zdravotnictví jsem viděl umírat hodně pacientů na následky kouření, ať aktivního či pasivního. Je velmi hezké že jste se zasadil o schválení protikuřáckého zákona kterým zakazujete kouření v restauracích a kuřáci chodí kouřit na ulici bez ohledu na počasí, okolí atd. Ptám se Vás tedy proč existuje tak složitý zákon? Nebylo by jednodušší a účelnější zavést v restauračních zařízeních pouze kuřácké stoly, nad kterými by byly instalovány nehlučné digestoře – odsavače zajišťující pro okolí nekuřácké prostředí? Taková investice není nákladná, digestoř lze pořídit cca za 3000 Kč a celkové náklady včetně roury odvádějící kouř by byly cca 20 000 Kč na čtyři stoly.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV