Babiš a Konečná. Hůř, než si Fiala myslí. Vidlák vynesl ze zákulisí blízkou budoucnost

12.06.2024 13:11 | Rozhovor

VIDLÁKŮV TÝDEN Správnou reakcí Fialy na eurovolby by byly předčasné volby, aby zachránil, co se dá, sděluje moravský bloger a zemědělec Daniel Sterzik, zvaný Vidlák. Ale věnuje se už hlavně nadcházejícím krajským volbám. STAČILO!, potažmo KSČM, v nich dle jeho informací rozhodně nebudou zastupovat „staří strejcové“, ale například Petra Rédová. I Babišovi věří. „Na první dobrou bych řekl, že hnutí ANO bude úspěšné i v krajích a zřejmě víc, než budeme čekat,“ soudí.

Babiš a Konečná. Hůř, než si Fiala myslí. Vidlák vynesl ze zákulisí blízkou budoucnost
Foto: Repro Facebook
Popisek: Oslavy vítězství v eurovolbách u hnutí ANO

Takže v eurovolbách 12:9 pro opozici. Jak jste napsal, je to posun. Ale k čemu to posune naši vládu? Fiala pořádá besedy s Pojarem, na Úřadu vlády sedí politruk, pardon, expert na strategickou komunikaci Foltýn, výsledek SPOLU je „vlastně úspěch“. Nevypadá to na nějakou reflexi?

Víte, jak bych si představoval reflexi? Předčasné volby. Protože ten posun znamená, že trend se otočil. Už nemají 49 % jako posledně, už mají 39 %. Ztratili skoro čtvrtinu politického území, které kontrolovali. Rozumný člověk by udělal co nejrychlejší předčasné volby, dokud ještě má alespoň nějakou podporu. Anebo se pokusil do svého upoceného vládnutí namočit i Babiše. 

Ale já reflexi žádnou nečekám. Pětikolka je si souzená. Akorát se už nemusejí zbavovat svého pátého kola u vozu. Piráti se včas zničí sami. Fiala dovládne a parlamentní volby ten posun pozic ke konzervativní opozici ještě zdvojnásobí. 

Mimochodem, aktuálně: Také vás vyděsil „jihoamerický diverzant“, který vlezl do autobusového depa v Praze, pokusil se zapálit autobusy a jeho stopy vedou do Ruska? Velkolepá tisková konference s Fialou a Rakušanem to byla...

Vždyť říkám, žádnou reflexi nečekám. Volby byly pro Fialu takový průšvih, že to musel rychle něčím zamaskovat. Ještě že má toho Putina. Takhle to totiž Rusové vždycky dělají. Rozvracejí naši pokročilou demokracii tím, že pošlou Kolumbijce, aby zapálil prázdný autobus. Předpokládám, že tento geniální nápad vznikal v kancelářích FSB nejméně půl roku. Takový černý Kolumbijec, toho si tady v Česku nikdo nevšimne a jeho neznalost jazyka ještě víc zmate všechny demokratické vyšetřovatele. 

A proto Západ prohrává válku na Ukrajině... 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Polanský

Mír

Dobrý den, je pravda, že ANO mluví o míru již dlouho, byť si myslím, že by si ho přáli i ostatní strany i státy, ale ptám se, máte také návrh, jak ho dosáhnout? Máte dojem, že Rusko si mír přeje, a že bude ochotné přistoupit na nějaký kompromis? Zatím si podle mě klade dost nereálné požadavky. Nebo ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fiala- já se nových voleb nebojím, já dávám vaše peníze na zabíjení a tak USA nedovolí abych přišel o koryto, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseanaboca , 12.06.2024 13:44:55

|  26 |  0

Další články z rubriky

Statisíce nových voličů se tu mohou objevit. Možná už neumí ani česky, varuje Konečná

17:28 Statisíce nových voličů se tu mohou objevit. Možná už neumí ani česky, varuje Konečná

„Zpackaná, zpackaná a ještě jednou zpackaná privatizace. Nedomyšlenost kroků různých vlád byla v prů…