Pavel Novotný pro PL: Přeji Vojtěchu Filipovi šibenici. Jsem pohledný, vtipný a statečný. Budu vzorový premiér. Foldyna je prodejná d*vka, Koněv byl zrůda

18.05.2020 4:44 | Zprávy

ROZHOVOR Pavel Novotný svou nechuť vůči předsedovi KSČM Vojtěchu Filipovi vyšrouboval do dosud netušených výšin. V rozhovoru s ParlamentnímiListy.cz doslova říká, že by mu přál šibenici. Kontroverzní starosta městské části Praha - Řeporyje současně vyjasňuje svou představu o pozici své osoby v ODS. A nejen to.

Pavel Novotný pro PL:  Přeji Vojtěchu Filipovi šibenici. Jsem pohledný, vtipný a statečný. Budu vzorový premiér. Foldyna je prodejná d*vka, Koněv byl zrůda
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Starosta Pavel Novotný

Začněme vaší televizní show z minulého týdne. Jaký je to pocit, koukat z metru na Jaroslava Foldynu, vyhrožujícího, že „nechá zhasnout“?

Náramně jsem se bavil. Víte, kolaborant Foldyna fakt nepatří mezi nejostřejší tužky v penálu a takového je radost za trest provokovat. Já mu to „nebo nechám zhasnout“ navíc pořádně nerozuměl. On když se nesoustředí, je mu špatně rozumět. Ale mně to bylo jedno. Jarda je ten typ fitkoblba, co je zvyklý argumentovat pěstí tam, kde ví, že vyhraje a nikdo ho nevidí, a výhrůžkami tam, kde pěstí dát nemůže.

I šimpanz dovodí, že začne-li mi vyhrožovat v televizním studiu, na nic se nezmůže a je možné jej týrat. Netýrat Foldynu tím, že mu řeknu ty koště poté, co mi řekl, že ještě jednou řeknu koště, tak se nezná, by byl hřích. Víte, jak to pobavilo diváky? Udělal jsem to schválně, akorát jsem nečekal, že se čapne hned na začátku. Výborné bylo, jak pablb natřikrát nepochodil, tak tasil neuvěřitelné „vyřídíme to potom“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Jakub Vosáhlo

Jan Lipavský byl položen dotaz

Peníze a kariéra jsou pro vás evidentně na prvním místě

Jestli máte takový problém s tím být Pirát, proč jste stranu neopustil dřív, než se jí přestalo dařit? Možná teď zůstanete dál ministr, možná si pak vysloužíte nějaký dobrý flek, ale to je vám jedno, jak jste se zachoval jako člověk? Bartoš vás kdysi bránil a zastával se vás a co jste udělal vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hrozí zneužití. ČT by měla bojovat proti dezinfu. Okamura bije na poplach

20:15 Hrozí zneužití. ČT by měla bojovat proti dezinfu. Okamura bije na poplach

Šíří chaos a nenávist, ohrožují svobodu. Definice dezinformátora, kterou si Fialova vláda chce skrz …