Děčín: Domov pro seniory v Křešicích zahájil provoz

16.10.2024 16:48 | Tisková zpráva

Město Děčín slaví další úspěch v rámci zlepšování veřejné správy a služeb pro občany. V letošním devátém ročníkusoutěže Přívětivý úřad 2024 se umístilo na 3. místě v Ústeckém kraji. Soutěž, kterou organizuje Ministerstvo vnitra ČR, hodnotí otevřenost, vstřícnost a kvalitu poskytovaných služeb na jednotlivých magistrátech a radnicích po celé zemi.

Děčín: Domov pro seniory v Křešicích zahájil provoz
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

„Mám velkou radost, že se náš úřad opět umístil mezi nejlepšími v kraji. Toto ocenění je výsledkem dlouhodobého úsilí o poskytování kvalitních služeb pro naše občany. Je to pro nás motivací pokračovat v této cestě a neustále hledat nové možnosti, jak být co nejvíce přívětiví a otevření,“ uvedl k ocenění primátor města Jiří Anděl (ANO).

Tajemník magistrátu Martin Kříž k tomu dodává: „I přes tento úspěch si uvědomujeme, že je stále prostor pro zlepšení, jako například hledání nových možností, jak být občanům ještě blíže. Velké díky patří všem zaměstnancům, kteří se podílejí na každodenní práci s občany a pomáhají zajišťovat hladký chod úřadu.“

Soutěž Přívětivý úřad, jejímž cílem je mapovat a hodnotit stav přívětivosti úřadů vůči občanům, pořádá Ministerstvo vnitra od roku 2016. Sledují se kritéria jako počet úředních hodin, elektronizace agend, zavádění online nástrojů a mobilních aplikací, možnost platit správní poplatky platební kartou, komunikace s občany, přívětivost směrem k zaměstnancům a další. To vše za cílem efektivnější a modernější veřejné správy, která občanům nabídne kvalitní služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Róbert Teleky, MBA byl položen dotaz

Návykové látky

Proč je tolik povyku kolem legalizace třeba HHC, CBD, ale i THC pro DOSPĚLÉ? Vždyť v čem jsou tyto látky horší než je třeba alkohol, který je legální, přitom je to také droga a způsobuje dost problémů? Navíc, když něco bude legální, tak se s tím dá trh lépe regulovat a stát si přijde na peníze. Netv...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Tisknout

Další články z rubriky

Přerov: Smuteční síň čeká rekonstrukce. Pohřby budou v kostele svatého Michaela a v Klubu Teplo

19:45 Přerov: Smuteční síň čeká rekonstrukce. Pohřby budou v kostele svatého Michaela a v Klubu Teplo

Přerovská smuteční síň, která je součástí hřbitova, projde kompletní rekonstrukcí. Poslední obřad se…